Wesley de Bruin. Iemand heeft hem verteld “Wes, als je een colbertje draagt valt minder op dat je lijkt op een billy boekenkast van slagroom, op z’n kant, en muurvullend“. NEE WESLEY. DAT IS EEN LEUGEN. In z’n medisch dossier is het altijd dubbelchecken want z’n cholesterol en IQ zitten op ongeveer hetzelfde niveau.

Dat is niet z’n kind die zich verstopt onder z’n overhemd, hij draagt een comfortabel vetschort. Wesley de Bruin. Een chick die dat wil berijden moet een C rijbewijs hebben en dan alleen als Wesley een shirt draait met “Pas op, zwenkt uit” op de rug. Bedenk je Peter Beense en dan met nóg minder talent. Een soort kapotgefrituurde gehaktstaaf.

We wisselen in de bunker wel eens foto’s van het resultaat nadat we hebben zitten schijten en zeker na een goeie OMGWTFBBQ levert dat spetterculaire resultaten op. Maar die foto’s hebben meer talent in zich dan Wesley de Bruin. “De Bruin”, die grap maak je zelf maar even. Hij heeft “mogen” optreden met Dries Roelvink en meldt dat trots op z’n website. Wij zouden nog niet eens aan dezelfde genocide verbonden willen worden als Dries Roelvink.

Als de Nederlandse taal niet ontsproten was in 1100 met een KFC anekdote, dan had Wesley de Bruin in ieder geval aan de basis gelegen van het woord “talentloos”.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Reet
Beheerder
05/09/2016 - 11:33 11:33

“Ik ga me eigen weg”… Man man man.

Ds. Ploppo
Redacteur
05/09/2016 - 12:09 12:09

Beste Flep,
het is ongepast zo zwaar op de corpulentie van Wesley in te hakken. Daar kan de beste jongen waarschijnlijk heel weinig aan doen. Het is vaak erfelijk en dan zijn een stuk of 5 hamburgertjes al voldoende om dagelijks meer aan te komen dan je er met full time sporten af kunt trainen. Bovendien, sporten met overgewicht is geen pretje en voor je het weet zijn je knieën kapot. Die massa verklaart ook het a-ritmische bewegen in de clip (iets met een te lage eigenfrequentie), hoewel hij gelukkig nog tot meer in staat is dan de Stoopjes, die alleen nog maar met hun armen kunnen zwaaien terwijl de romp met 0,2Hz langzaam 30 graden om de eigen as zwengt.
Ik zou eerder inzetten op het feit dat de tekst van A tot Z gelogen is. Dat mokkel zou een ander hebben.(lijkt me niet erg waarschijnlijk). Daarna zou ze toch weer bij hem terug willen ( hoezo, van je fouten leer je toch? )
Maar hij wil dat niet meer. Dat laatste is natuurlijk vooral gelul. Iets beters krijgt hij echt niet en ieder slanker model zou als hij zich in bed omrolde geplet worden. Bovendien loopt een vent z’n pik achterna (In Wesleys geval zonder visuele ondersteuning) en het is toch gratis scoren. Licht uit. beng…beng..beng…Morgenochtend spijt, maar hey, de volgende keer doet ie het gewoon weer. Leer mij Wesley kennen.