More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Leon van Delft – De mooiste jaren die komen nog

  En naast het homohatende gyroskoppie, gaan we vandaag ook nog even kijken naar iemand bij wie een microfoon uit z’n hoofd groeit. KIJK DAN NAAR DIE FOTO’S OP Z’N SIDE!

  We hebben het lied “de mooiste jaren die komen nog” gekozen. Dat is een nummer van Frans Bauer. En die heeft Leon van Delft in een nieuw tentzeil jasje gestoken. Volgens het persbericht van Rood-Hit-Blauw is het een gezellige bewerking. Net zoals Conimex “gezellig Aziatisch eten” is en de Holocaust een “gezellig interrailtripje” was.

  Leon van Delft heeft dit nummer gekozen omdat hij er van overtuigd is dat hij dankzij de Nederlandse gezondheidszorg nog minstens meer dan één gehaktstaaf in z’n hoofd kan duwen in de komende tijd dan hij tot op de dag van vandaag al in z’n kauwla heeft laten verdwijnen. Sterker nog, Leon van Delft lijkt op dit moment al meer op een gehaktstaaf dan een gehaktstaaf.

  Het persbericht eindigt met nog een dreigement: “Veel succes heeft hij ook als look-a-like van André Hazes. Niet alleen in Nederland, maar ook in België vertolkt hij deze act.”

  Leon van Delft wordt dus ook al verdacht van internationaal (gehoor)terrorisme. Overigens kan deze kneiter van Leon van Delft niet geembed worden omdat hij te bang is niet in de side past met z’n circuslichaam, dus hieronder aanklikbaar linkje.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  30/07/2019 - 21:18 21:18

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN