More

  RECENTE POSTS

  Hoera, het is neger-uurtje op de radio!

  Dames en heren attentie! Luister vanavond allemaal om 18:00 uur naar Dit Is De Dag op Radio 1. Aldaar zal op die tijd een stelletje rechtstreeks uit de Buitenste Buitenjungle geïmporteerde pratende apen, in tegenstelling tot wat u zou verwachten, iets gaan doen wat dus helemaal niets met bananen eten te maken heeft!

  Het heeft namelijk de goedkeuring van een aantal superieure witmensen kunnen wegdragen, om vanavond een aantal oegoe-boegoe-zeggende inboorlingen een microfoon in handen te geven! Ja, hahahaha, hilarisch he? Wij moeten ook al zo ontzettend lachen. “Tedje! oerwoudgeluiden!” Nou dat dus.

  “De uitzending wordt geen klaagzang, maar gaat over het potentieel van de zwarte gemeenschap in Nederland. Het wordt een kritische lofzang op een land dat beter kan verzwarten dan vergrijzen”

  Waar ze het over gaan hebben weten we natuurlijk nog niet. Maar waarschijnlijk wordt het iets over wat tegenwoordig nou helemaal hippe kralen en kettinkjes zijn. En heel misschien dat er, tussen het op een paar trommels slaan door, ook nog wat recepten voor in een grote pot gekookte ontdekkingsreizigers voorbij komen. We zijn benieuwd! Goed. Als u dus gewoon even om 18:00 uw radio aanzet, dan gaan wij nu gezellig verder met het zonder reden afranselen van een paar goedgebouwde negers die we hier in de kelder houden. Oh, wacht! Maar eerst nog even onze favoriete cartoon afkijken!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  23/12/2015 - 16:17 16:17

  JA HALLO? WIJ WILLEN GEEN RACISME, DUS ORGANISEREN WE IETS RACISTISCH!

  Wtrdk
  Lid
  23/12/2015 - 17:01 17:01

  comment image

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Wtrdk
  09/09/2017 - 18:01 18:01

  IN EEN ZWART GAT? DAT IS DUS RAKSISME!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN