More

  RECENTE POSTS

  #HOEDAN? Mehmet Aydın richt bank op en smeert hem met 100 miljoen euro

  De 27 jarige (echt waar, ook al ziet hij er uit als een dikkertje van 14) Mehmet Aydın uit Turkije richt in 2016 de Çiftlik bank op en krijgt het voor elkaar dat 80.000 Turken in minder dan twee jaar ruim 100 miljoen euro op de rekeningen van deze bank storten.

  Aydın krijgt dit voor elkaar door met een (blijkbaar) briljant in elkaar gedraaide Ponzi Scheme allerlei beloftes te doen over de moeder aller winstnemingen, die gerealiseerd zouden worden met het opzetten van diverse fabrieken. Maar zoals iedereen weet, gaat een dergelijk opgezette constructie meestal (als in altijd) niet erg lang goed.

  En dat begreep Mehmet Aydın ook donders goed. Want wat heeft Aydın gedaan? Heel simpel, hij heeft alle rekeningen leeg getrokken en naar een bankrekening op Cyprus doorgesluisd: Lalala geld! Vervolgens is hij hem, samen met zijn broer die ook betrokken is bij de fraude, gesmeerd. In eerste instantie via Dubai naar Uruguay, maar volgens social media zit hij momenteel weer ergens in de Verenigde Arabische Emiraten, samen met zijn nieuwe partner (die ongetwijfeld echt voor de woest aantrekkelijke looks van Mehmet is gevallen).

  Geef mij je geld!

  De gedupeerden van de Çiftlik bank hebben zich bij diverse fabrieken en filialen van de bank verzameld om te kijken of er nog iets terug te halen viel van hun inleg. Maar naast dat de fabrieken momenteel door de politie bewaakt worden, is er weinig kans dat daar nog wat te halen valt. De managers van de fabrieken zijn gearresteerd en Aydın is er sowieso met het geld vandoor. Daarbij, wanneer je bij je volle verstand je volledige vermogen aan een 27 jarige blaaskaak en toevertrouwt, dan vraag je er eigenlijk gewoon om. Immers, als iets te mooi om waar te zijn lijkt, dan is het vrijwel altijd ook te mooi om waar te zijn.

  Inmiddels wordt er een “humoristische” film gemaakt over het 27 jarige brein achter deze megafraude, maar ik kan me zo voorstellen dat de gedupeerden weinig hebben om te lachen. Voorlopig lacht Mehmet Aydın het hardst, terwijl hij Dubai onveilig maakt in zijn witte Ferrari.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  07/09/2018 - 12:44 12:44

  Ah, dat is vast een EVE Online speler, zie de nummer 1 van den deze:
  http://www.cracked.com/blog/the-7-biggest-dick-moves-in-history-online-gaming/

  Monade
  07/09/2018 - 13:39 13:39

  Cypres, hè? Welke kleur Ferrari heb jij gekozen, Flepz0r? #dtv

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN