More

  RECENTE POSTS

  Hoe wordt Goede Vrijdag extra goed?

  Vandaag is het Goede Vrijdag. Als je uit het raam kijkt, valt dat niet enorm duidelijk te zien, wegens grijs en nat, maar de kalender zegt het, dus dan is het zo. Wat betekent het ook alweer? Op Goede Vrijdag wordt door christenen de kruisiging en de dood van Christus herdacht. Scholen zijn dicht en ook op andere plekken telt vandaag als een zondag, ook voor iedereen die niks opheeft met kruisigingen of Christus. Maar voor alle mensen die geen Jezusfanboys zijn kan vandaag alsnog een hele Goede Vrijdag zijn!

  Sowieso is vrijdag een hele puike dag van de week, omdat het weekend enorm in zicht is. Eigenlijk is elke vrijdag daarom al een Goede Vrijdag; weekend heerst namelijk.

  Vrimibo

  Wat we iedereen voor vandaag aanraden is een vrimibo; een vrijdagmiddagborrel. (Je hebt hartstikke toestemming om die vrimibo des avonds te doen natuurlijk, want niet iedereen is ‘s middags al thuis.) Het woord ‘borrel’ impliceert dat er alcohol aan te pas moet komen, maar zelfs dat is geen voorwaarde voor een geslaagde vrimibo. Het stigma rond maltbier is intussen aan het vervagen en het is dan ook helemaal prima om een 0%-biertje te nemen of een glas fris, whatever. Je kunt dan twee kanten op qua snackerij, of een mix van beide. Een goeie bak chips, wat minicervelaat en een zakkie borrelnootjes is natuurlijk al fijn, maar als je meer hebt met stukken groente en dipsaus, ga je gang.

  Netflix & Chill

  Tijdens of na de vrimibo is het voor vandaag een uitstekend idee om een serie te gaan bingen op Netflix. OMDAT HET KAN! Mits je Netflix hebt, uiteraard. Wij zijn zelf enorm verslaafd en hier in de bunker staat dan ook 24/7 de tv aan voor collegiaal Netflix & Chill. Heb je hulp nodig om een bingewaardige serie te vinden? Klik dan even hier. Lekker onderuit hangen en geen moer meer doen vandaag. Dat is pas een Goede Vrijdag. Veel plezier!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN