More

  RECENTE POSTS

  Hittegolf op 25 maart. Wat nu? 3 RC zomertips.

  Mocht het je niet zijn opgevallen omdat je in een hunebed woont; het is vandaag warm en zonnig. Maar echt. Ehrmagherd! Op 25 maart. We zijn dan ook met z’n allen de bunker uitgekropen om hiervan te kunnen genieten. Van topless zonnen, tot raketjes eten met mini-me’s, de hele redactie heeft acuut de zomer in de bol.

  Maar het is verraderlijk, zo’n plotselinge zomerdag terwijl het pas vier dagen lente is… Hier drie tips voor dit soort dagen, want naar verluid komen er meer!

  1 insmeren

  Het is te belachelijk voor woorden, maar je kunt dus al retehard verbranden op zo’n dag als vandaag. Diep dan ook gauw je zonnebrand op uit het badkamerkastje en smeren. Wangen, armen, schouders, eigenlijk het liefst elk stukje ontblote huid. Hoe stom zie je er anders uit als je met zo’n verbrande bakkes op je werk komt maandag. Extra voordeel: je ruikt meteen naar zomervakantie. Hashtag, happy feelings. 

  2 keppie op

  Geloof het of niet, maar ook een fokking zonnesteek ligt gewoon op de loer vandaag. Het is natuurlijk heel verleidelijk om met je witte wintersnoet in de zon te gaan zitten en ongeveer elke zonnestraal  gulzig op te zuigen, maar zet wel effies een keppie op. Een hoed mag natuurlijk ook. 

  3 fokking genieten, dan

  Herinner je je die grijze kutweek nog? Waarbij monseigneur Wilders met allemaal geniale tips kwam? Die gelden nu ook, maar dan andersom. Geniet van die zon, want voor je het weet komt het weer met bakken uit de hemel. Dit is Nederland, weet je. Pak straks dus dat lekkere witbiertje uit de koelkast en enjoy.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN