More

  RECENTE POSTS

  Het is Internationale Mannendag

  Jawel, 19 november is Internationale Mannendag. Nu zul je denken in tijden van woke snowflakes en hardhandige drang naar gelijkwaardigheid dat zo’n dag iets uit een ver verleden is.

  Maar niets is minder waar. Het lijkt zelfs harder nodig te zijn dan ooit. Want bij de Verenigde Naties is het vandaag namelijk Internationale Toiletdag. HOE DAN? Hoe zijn toiletten belangrijker dan mannen? Want wie bouwen die toiletten? Nou? Juist! MANNEN! En kom nou niet aan met dat dit tegenwoordig wel mee valt en dat er enorm veel stoere wijven zijn die ook wel een buisje kunnen knakken. DAT IS DUS NIET WAAR HE!

  There are over 276,986 Plumbers currently employed in the United States. 5.1% of all Plumbers are women, while 91.1% are men.

  Wie of wat die overige 3,8% zijn is ons niet helemaal duidelijk. Wellicht zijn dat Reptile Aliens Woke Genderneutralen, maar de demografische gegevens op deze webside vol boeiende statistieken geeft helaas geen uitsluitsel. Maar dus zonder mannen geen toilet! En zonder toilet geen Internationale Toiletdag. Wat ons automagisch brengt op: zonder mannen geen Internationale Toiletdag.

  Tot we even gingen kijken op de site van International Men’s Day, in de hoop nieuwe bieren te ontdekken en een paar kick-ass recepten te vinden voor op de BBQ vanavond. MAAR! WAT! DE! NEUK! IS! DIT!? Echt, opeens begrijpen we de keuze van de Verenigde Naties om er Internationale Toiletdag van te maken. Wat een toiletdames op die site. Mannen die janken om gelijke behandeling, betere medische zorg voor mannen en misschien ook nog ruimere parkeerplekken voor mannen terwijl ze onder een fleece dekentje meutig aan een vers kopje gemberthee zitten te sippen. Echt, GA! WEG! Met je mannendag.

  *Trekt bier open en pleurt houtskool op de BBQ om vervolgens tegen een boom aan te gaan staan pissen. Staan ja!*

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Meneer van Dale
  Beheerder
  19/11/2021 - 13:24 13:24

  De VN hebben groot gelijk! Flikker maar op met deze Snowflakedag. Wij, echte mannen, hebben Steak & Blowjobdag en dat is meer dan genoeg! Manmanman, wat een gejank. Ga eens even lekker in je kracht staan!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Meneer van Dale
  19/11/2021 - 15:13 15:13

  ….en die blowjob krijg je staand van een andere kerel in een openbaar urinoir. Is het toch ook weer een beetje internationale toiletdag.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  19/11/2021 - 16:49 16:49

  Beggars can’t be choosers, en mechanisch maakt het niet veel uit (zeggen ZE)

  Der Webmeister
  Beheerder
  19/11/2021 - 13:32 13:32

  comment image

  hangmat
  hangmat
  Gast
  19/11/2021 - 21:07 21:07

  Het is toch elke dag mannendag???!!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN