More

  RECENTE POSTS

  Het is 2015. Dit bestaat toch niet?!

  Gaat u er even rustig voor zitten. Leg gevaarlijke voorwerpen even ver uit de buurt – niets wat scherp of puntig is binnen handbereik houden. Nee, het is geen Hollandse Hit of een plaatje van een aangespoelde walrus (m/v, niet parttime). Het is een website, en het gaat ook niet om oogbalkankerdesign.

  De website Frissekijk.info is een sprong in het diepe waar een bezoekje aan Nederland mijn Vaderland bij verbleekt.Het is het type website waarvan je anno 2015 denkt: “Dit bestaat toch niet?” En dan tot de conclusie moet komen dat het blijkbaar wel bestaat. In begrijpelijk Nederlands wordt op deze side een gedachtengoed gebezigd waarbij elke Godwin overbodig is. Overbodig en nutteloos. In dit artikel zetten we even wat citaten uit de categorie “Dit bestaat toch niet?” op een rij.

  We beginnen rustig met een citaat uit een jubelbericht over het uitzetten van Glaucio:

  Glaucio is in Nederland geboren, zijn DNA heeft daar echter totaal geen boodschap aan.

  Zo, dan weet u mogelijk een beetje welke kant het op gaat. We gaan verder met een citaat over de veroordeelde boekhouder van Auschwitz.

  Het goede nieuws is, dat hij de vier jaar mogelijk niet hoeft uit te zitten omdat zijn gezondheid dit niet toelaat. Helaas heeft Gröning wel schuld bekend, waardoor hij indirect instemt met de legitimiteit van dit onzinnige proces.

  Over de Holocaust gesproken, daar schrijven ze vaker over.

  Hoewel ieder vrij is elke religie te kiezen of te verwerpen, geldt dat niet voor ‘de Holocaust’, waarin men in het Westenstrafrechtelijk verplicht is te geloven.

  Het is 2015. Dit bestáát toch niet?! Over de Holocaust gesproken, daar schrijven ze nog wel meer over.

  Natuurlijk laten we alle beweerde onzin over “gaskamers”, “4 of 1,5 miljoen vermoorde joden” en naoorlogse gruwelvertelsels van “getuigen” in dat kamp
  als fantasie zonder concreet bewijs buiten beschouwing en beperken ons tot bewijsbare werkelijkheid over dat kamp.

  Het artikel waar dit uitkomt staat in sterk contrast met de werkelijkheid en presenteert Auschwitz als een soort geweldig gevangenkamp, want ja, er was een bad, en een riool, en er werd
  wat aan ziekte-preventie gedaan. Dat het kamp gebukt ging onder epidemie na epidemie en het afvoeren van rioolafval één van de grootste problemen was valt blijkbaar onder ‘fantasie’.

  Het is 2015. Dit bestáát toch niet?!

  Frisse Kijk heeft trouwens ook een bijzondere kijk op hedendaagse politiek, zo blijkt uit een artikel uit 2012, waarin de achtergrond van verschillende bewindslieden besproken wordt.

  Hennis-Plasschaert– Een walgelijke feministe en fanatiek pro-abortus en pro-homohuwelijk. Abortus en seksuele perversie maken allebei onderdeel uit van de Joodse genocidale agenda voor het Westen. Het is niet duidelijk of zij Joods is. Hennis, de naam van haar echtgenoot, komt voor als een Joodse achternaam.

  Schippers- Heeft een enigszins Joods uiterlijk, maar is het waarschijnlijk niet. Als minister van volksgezondheid heeft zij het Elektronisch Patiënten Dossier erdoor gedrukt. Een systeem rechtstreeks uit een Big Brother scenario dat prima past in de Joodse plannen voor totale wereldcontrole.

  De side heeft ook een comments-sectie en die is behoorlijk actief. De schrijver van de bovenstaande quotes licht zijn ideeën over de wereld graag toe.

  Ik geloof niet dat blanken superieur zijn. Ik geloof wel dat de blanke maatschappij het meest geschikt is voor blanke mensen. Sommige rassen zijn intelligent en geschikt om in een complexe samenleving te leven, zoals de Oost-Aziaten, de Hindoestanen, de Blanken en de Joden. Sommige rassen zijn beter in staat in harmonie met de natuur te leven, zoals bv de Indianen. Ook negers hebben hun goede kanten met hun opgewektheid en hun uitmuntendheid in bepaalde sporten.

  HET IS 2015!! DIT BESTAAT TOCH NIET?!

  Mijn aversie tegen de Jood is niet persoonlijk, maar raciaal. Als het slechts gebaseerd zou zijn op persoonlijke ervaringen zou het een vooroordeel zijn. Ik weet dat haaien gevaarlijk zijn, ook al ben ik zelf nooit door een haai aangevallen.

  HET IS…

  Laat maar, het bestaat. Mocht u nu nog niet totaal sprakeloos of in verbijstering “WTF” naar uw scherm aan het roepen zijn, dan kunt u wellicht zelf een kijkje op de side nemen. U vind er namelijk ook nog de PDF-jes van een selectie historische literatuur. Waaronder, ja inderdaad, Mein Kampf. Uw eigen parels op de side kunt u in de comments kwijt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wout
  wout
  04/09/2015 - 17:55 17:55

  Gast, dat is gewoon de homepage van xaderp.

  Hangmat
  Lid
  04/09/2015 - 19:54 19:54

  meh.. een duikje in het riool.. nee dank u

  SimonOak
  Lid
  05/09/2015 - 00:00 00:00

  Ze vinden de slavernij ook zo erg nog niet. Mijn hemel. Gelukkig ligt het er zo dik bovenop, dat je de website bijna in de schoolklas zou gaan bespreken om uit te leggen wat fascisten en neonazi’s nou precies zijn, hoe ze denken en dat ze echt wel bestaan. Als je tegen het bestaan van dit soort websites bent, dan kun je de site melden bij het MDI (www.meldpunt.nl). Wellicht kunnen ze er iets tegen doen. Je kinderen uitleggen wat je op internet wel en niet moet lezen en hoe de wereld ongeveer in elkaar zit, zou echter wel eens meer kunnen opleveren.

  cspr
  Lid
  05/09/2015 - 11:11 11:11

  Weet je wie ook alle zelfstandig naamwoorden met een hoofdletter schreef?.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN