More

  RECENTE POSTS

  Het Heelal Gaat Naar De Kloten!!

  Naast de Joods-christelijke waarden en normen, en de Verzorgingsstaat, is nu ook het Heelal aan het aftakelen. Retecool sprak met GroenLinks Tweede Kamerlid Annelieke Scheurbuik. “Dit kabinet zet alle milieu in de uitverkoop. Eerst werd stelselmatig de zure regen en het ozonlaag probleem ontkent, daarna de opwarming van het klimaat, en nu hebben we dus de aftakeling van het heelal. Er is natuurlijk nog weinig onderzoek naar gedaan maar het lijkt me volstrekt duidelijk dat ook dit het resultaat is van de gigantische CO2 uitstoot en onze westerse verslaving aan fossiele brandstoffen. Als het kabinet nu snel het beleid drastisch omgooit en Nederland massaal overschakelt op duurzame energiebronnen, dan kunnen we met z’n allen de aftakeling van het Heelal nog tot stilstand brengen. En wat me vooral stoort is dat er in de landen om ons heen veel serieuzer op wordt gereageerd dan hier. Ik hoorde dat Bob Geldoff en Bono al bezig zijn met UniverseAid, om geld in te zamelen om het Heelal te redden. Terwijl we het hier in Nederland moeten doen met flauwe PVV grappen als dat het Heelal niet Halal is. Dan schaam ik me echt om Nederlander te zijn.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  11/08/2015 - 13:21 13:21

  “Het heelal heeft minder energie dan een paar miljard jaar geleden”
  Maakt niet uit, dat compenseren we wel met massa (vraag maar aan Einstein).
  PS: “een paar miljard”, ja joh, we kijken niet op een minuut meer/minder…
  ( @#$%&? waar is mijn nujij-account)

  Bismarck
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  11/08/2015 - 14:56 14:56

  Er staat toch netjes: “De conclusie van de wetenschappers is dat de kosmos tegenwoordig nog maar half zo veel energie als twee miljard jaar geleden produceert. Dat neemt de komende twee miljard alleen maar sneller af.”
  Ik ben de eerste om daar wat sceptisch over te doen, want als de afname 50% was over 2Gj en het tempo gaat nog omhoog, dan is dus alle energie op binnen nu en 2Gj. Dat komt al niet overeen met de verwachtte levensduur van onze eigen zon.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Bismarck
  16/08/2015 - 23:10 23:10

  De halfwaardetijd van de energieproductie zou kunnen stijgen. Als je een beetje echt wetenschapt gebruik je zelden absolute getallen, jeweetoch…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN