More

  RECENTE POSTS

  Het gebeurt in een snap

  In een wereld van apps waarin alles met een daverende snelheid gaat, tenzij je weer eens door je databundel heen bent, waarin alle informatie gemeten, opgeslagen, geshared en vervolgens bunkerhard afgetapt wordt, in die wereld bedacht iemand dat het meten van de snelheid zelf wel eens een goed idee kon zijn.

  Alleen meet de app Snapchat dan niet de snelheid van je internet, maar hoe hard je fysiek gaat terwijl je met je mobieltje een foto of een selfie neemt. En dat levert natuurlijk scenario’s op waarin het er spectaculair aan toe gaat. Spectaculair mis, welteverstaan.

  Je verwacht het natuurlijk niet, maar het slachtoffer dat hersenschade opliep door de aanrijding met de snapchattende Christal McGee, spant nu een proces aan.

  But first, let me take a selfie

  Ook tegen Snapchat. Snapchat zelf waarschuwt trouwens tegen het gebruik van snapchat terwijl je achter het stuur zit, en het is ook niet alsof er voor het gebruik van mobieltjes niemand oerend hard ging, maar dom is het wel. Ontzettend dom zelfs. Het is dat het wel een beetje het gezeur van een oude opa is die nostalgisch terugverlangt naar de tijd dat je artikelen nog schreef met een typemachine, maar in ene klinkt het voorstel van Stephen Fry waarbij jongeren zich tegen de maatschappij verzetten door offline te gaan eens zo heel gek meer.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN