More

  RECENTE POSTS

  Het einde van Zwarte Piet is aanstaande

  Serieus, het einde van zwarte piet is aanstaande. En niet door Quinsy Gario, niet door Sunny Bergman en al helemaal niet door Anousha Nzume Anna Steijn.

  Niet van dat alles. Het einde van zwarte piet is aanstaande door toedoen van zwarte piet aanhangers. In Den Haag gingen namelijk een aantal ouders van kinderen op basisscholen in Den Haag op een trapveldje demonstreren voor het behoud van Zwarte Piet. Ze pikken het niet dat Haagse basisscholen hebben besloten alleen nog maar witte pieten in te kopen.

  Kooistra Media was er bij en legde het treurige gebeuren genadeloos vast. Met dergelijke “vrienden” heb je geen vijanden nodig.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  leeuw
  leeuw
  Lid
  23/09/2015 - 18:05 18:05

  Zwarte Piet heet niks met slavernij te maken.
  Het woord knecht is een oud woord voor werknemer en het woord knechten heeft de betekenis je bent tot slaaf gemaakt of vastgebonden. Geknecht heet ook de betekkenis je bent tot slaaf gemaakt of vast gebonden. Het zelfde is dat met het woord lul gelul lullen of met het woord kut kutten gekut. Dus het woord knecht is een oud woord voor werknemer. Mijn oma had ook een knecht en tee meiden in dienst en waren wel blank. Was ze nu fout of niet? Nee he, omdat ze blank waren. Moet je nu eens zeggen ik zoek een knecht maar hij mag niet zwart zijn dan ben je een rassist is het niet? Blanken doen het ook nooit niet goed he! Stelletje zeur Pieten die rassisten die graag blanken stangen. GRGRGR ga elders leven als het hier niet aanstaat. Ik heb er gewoon genoeg van en dan zijn er nog mensen die het vreemd vinden dat Wilders zoveel stemmen haalt. PPFF

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  leeuw
  23/09/2015 - 18:39 18:39

  Als iets je niet aanstaat dan ga je proberen het te veranderen, dat is dan ook de reden dat we elke vier jaar gaan stemmen schat. Om dingen hetzelfde te houden of juist om een en ander aan te passen. En de verliezer gaat niet weg maar gaat in de oppositie, zou een mooie vierjaarlijkse volksverhuizing worden als dat anders was.
  Maar als jij er echt zo genoeg van hebt, ik hou je niet tegen..

  Møhammed Said al Sahaf
  23/09/2015 - 18:42 18:42

  Die middelste van de drie dames op de achtergrond heeft wel wat weg van een zéér slechtgehumeurde Mieke Doorzon. Puik materiaal om kinderen angst aan te jagen.

  Hangmat
  Lid
  23/09/2015 - 19:32 19:32

  Niet een erg goed doordachte actie.. maar goed, laat ik maar geen slapende honden wakker maken.. straks gaan ze terug pesten en uit wraak het kwakoefestival bederven.. het wordt namelijk steeds gezelliger in Nederland..

  Brinkmeister
  23/09/2015 - 19:33 19:33

  Dus van die circa 20 mensen bleek petmans de aangewezen woordvoerder? Ik word toch nieuwsgierig naar het niveau van de rest…

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Brinkmeister
  23/09/2015 - 19:54 19:54

  70% van de Nederlanders heeft dat “niveau”. Misschien kom jij ze niet tegen, maar dat maakt het nog niet anders. Van de 30% die wel “niveau” zou hebben, heb ik bij ongeveer de helft ernstige twijfels, vooral omdat twijfel bij die groep zelf zelden voor schijnt te komen (en ze vaak poep praten natuurlijk). En dan behoren “we” nog tot de meer ontwikkelde bevolkingen in de wereld, kun je nagaan

  E.R. Deoz
  24/09/2015 - 02:01 02:01

  Ik hoop nu op een demonstratie om steun te betuigen aan de nieuwste reboot van de Muppets, zijn we meteen af van die harteloze bagger. Ik heb het extragratis gedownload en wil toch echt een schadevergoeding van Disney.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN