More

  RECENTE POSTS

  Herintroductie Van Douches In Auschwitz

  Ondanks de onweersbuien en wateroverlast van afgelopen nacht beleven we hier in Nederland best een prima zomer. Veel zon, veel warmte en dus veel BBQ-momentjes (ja, sorry, ik zie hem ook). Maar niet alleen in Nederland is het warm, ook in het zuiden van Polen schieten de thermometers regelmatig richting de 30 graden. Uiteraard ook in het voormalig concentratiekamp Auschwitz. Dus moest er iets verzonnen worden om de enorme aantallen toeristen (anderhalf miljoen per jaar) die Auschwitz jaarlijks bezoeken een stukje verkoeling naar demense toe te bieden. Iets met meer schaduw creëren was blijkbaar geen mogelijkheid, want de dames en heren van Auschwitz kwamen met het volgende briljante idee: Douches! Serieus, I kid you not! Er zijn douches geïnstalleerd waaronder bezoekers verkoeling kunnen zoeken. Deze sprinklerinstallaties vernevelen water in hele fijne waterdruppeltjes. Een beproefd concept, maar met Auschwitz waarschijnlijk de slechtst denkbare plek om toe te passen. Vooral Israëlische toeristen zijn not amused, en dan druk ik het nog zachtjes uit.. Wat is het volgende idee? Kluisjes waar je waardevolle bezittingen achter moet laten, die je bij de uitgang weer “terug krijgt”? Extra snelle toegang via special geprepareerde treinwagons vanuit diverse plekken in Europa om zo midden in Auschwitz uit te stappen? Gaat u maar los in de reacties.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  15 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  15 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  31/08/2015 - 11:16 11:16

  Een speciale OV-chipkaart waarmee je alleen maar in (en niet uit) hoeft te checken, mooi herkenbaar door het logo van een gele ster? Zoiets?

  Bismarck
  31/08/2015 - 11:31 11:31

  “Ondanks de onweersbuien en wateroverlast van afgelopen nacht “
  Helemaal niets van gemerkt. De minimumtemperatuur was 19 graden en de afgelopen 48 uur is er 0mm neerslag gevallen. Inmiddels is de thermometer alweer hard op weg naar de 30 graden.

  Verder gewoon goeie service van die Polen. Ze hadden natuurlijk ook niets kunnen doen, zodat de bezoekers het gevoel zouden krijgen in een bakoven te zitten.

  barq
  Lid
  31/08/2015 - 11:48 11:48

  Weißt du wer hierüber Auch Witze machte?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN