More

  RECENTE POSTS

  Henry Rodriguez heeft een idool

  Maar Henry Rodriguez heeft helaas ook een paar ontzettend onhandige problemen.

  Ten eerste woont hij in Venezuela, dat is niet handig, want daar gaat het al een tijdje niet zo heel erg goed (hoewel, elk nadeel heb z’n voordeel). Maar dat is niet het grootste probleem voor Henry. Het grootste probleem voor Henry is dat zijn grote idool een karakter uit een Marvel Comic is, namelijk de aartsvijand van Captain America; Red Skull. En laat Henry nou heel graag op zijn idool willen lijken. Dat is dus niet een kwestie van eventjes een Justin Bieber kapsel aan laten leggen. Neen, Henry zal zich moeten laten modificeren.
  Red_Skull_Headshot
  En aangezien Henry niet zo zeker van zichzelf is, heeft hij dat ook gedaan. Het begon met een aantal implantaten onder de huid van zijn voorhoofd. Daarna heeft Henry zijn oogbollen laten zwart maken. De volgende stap was een wat heftigere stap, namelijk het inkorten van zijn neus. En dan niet op de Bergman-kliniek manier, maar gewoon met een scherp mes, waardoor zijn neusgaten eruitzien alsof ze bij een schedel horen. Vervolgens heeft hij zijn gezicht deels rood laten tatoeëren om nog meer gelijkenis met Red Skull te hebben. Daarna is er helaas niet heel erg veel meer vernomen van Henry, maar hopelijk gaat hij nog door met zijn aanpassingen, want erg goed lijkt het helaas nog niet.

  We wensen Henry overigens niet alleen heel veel succes met de overige modificaties, maar uiteraard ook ontzettend veel succes met het vinden van een baan. Daarentegen was Henry wel de absolute held van de 2015 Tattoo Convention in Caracas (website doet het niet, waarschijnlijk omdat er maar een paar uur per dag stroom beschikbaar is) en dat is ook wat waard! Speciaal voor uw en ons “vermaak” hieronder wat afbeeldingen van Henry.

  henryrodriguez3henryrodriguez4henryrodriguez5henryrodriguez6henryrodriguez7

  Waar is Mr. Cool Ice als je hem nodig hebt?

  mrcoolice

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bengeldennis
  Bengeldennis
  Gast
  30/07/2021 - 11:23 11:23

  En toen woonde hij opeens in Oss

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN