More

  RECENTE POSTS

  Gundam Factory Yokohama

  Japan heerst. Deze twee woorden dekken eigenlijk prima de lading van onderstaande video’s van het binnenkort te openen pretpark Gundam Factory.

  In de Japanse havenstad (nou ja, stad, voor Japanse begrippen is het een buitenwijk van Tokyo en wordt het met 3.5 miljoen inwoners als een slaapstad gezien) Yokohama is men bezig de laatste hand te leggen aan de Gundam Factory. Dit is een soort pretpark zoals je dat enkel in Japan zult tegenkomen. Het leidend voorwerp van het pretpark is een gigantische Mecha, een giga-robot. In dit geval is de Mecha van de Gundam Factory met recht giga, want er is een soort spaceshuttle achtig platform gebouwd, Het Gundam Tower Dok, om het apparaat te kunnen betreden en te onderhouden.

  Is dat een grote Gundam Mecha of ben je gewoon blij me te zien?

  En dat is niet voor niets, want de Gundam Mecha is 18 meter hoog, 8 meter breed en 5 meter diep. Het allermooiste is nog wel dat dit mega-apparaat niet statisch is, maar gewoon kan lopen (en wellicht meer, maar dat is nog niet bekend gemaakt). Check hieronder een jijbuis van de meest recente “wandel”test, inclusief het assembleren van de benen/poten.

  En voor iedereen die zijn of haar Japans wil ophalen, hieronder een “making off” video van de Gunday Factory, de Mecha en het volledige proces. Uiteraard in hysterisch Japanse stijl. Oh ja, Japan is anders en dat geldt ook voor dit pretpark. De Gundam Factory is open van oktober 2020 tot oktober 2021 (althans, mits Covid-19 de boel niet uitstelt). Slechts één jaar dus. Oftewel, mocht je deze toko willen bezoeken, dan moet je snel zijn (en hopen dat ooit de reisbeperkingen worden opgeheven).

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ThE_ED
  Beheerder
  28/07/2020 - 21:25 21:25

  Dit steent echt zo enorm!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN