More

  RECENTE POSTS

  Guilty pleasures (deel 1)

  Iedereen heeft wel één of meerdere guilty pleasures. Dingen waarvan je weet dat je je er eigenlijk een heel klein beetje voor zou moeten schamen omdat het fout en/of walgelijk is, maar waarvan je tegelijkertijd ook enorm geniet. Soms proberen mensen je dan te guilty pleasureshamen, maar daar moet je je niks van aantrekken. Guilty pleasures zijn een primaire levensbehoefte in ieder weldenkend eerstewereldland. Hier deel 1 van de lijst ultieme guilty pleasures. Wordt vervolgd.

  1 Vanilla latte

  Het glazuur springt al van je tanden als je eraan denkt, maar het is zó lekker… vanilla latte van de Starbucks. Die smaakt trouwens in ieder land weer anders, maar dat terzijde. Dat je er absoluut geen suiker meer aan toe hoeft te voegen is alleen maar een plus. (Combineer deze gerust met nummer 2 op deze lijst trouwens, dat zou uitstekend samen moeten gaan.) Je krijgt bij SB ook meteen een driedubbele hoeveelheid, dus je kunt extra lang genieten van de insane suikerboost. Lekker.

  guilty pleasures vanilla latte2 Lamme Frans

  Deze briljant vrolijke carnavalsact van Rob Janssen is een doeltreffende manier om van een ochtendhumeur of middagdipje af te komen. Je kunt niet anders dan acuut blij stuiteren en vrijwel direct de tekst meeblèren. Zijn clipjes zitten boordevol humor en knipogen. Vooral dé 2017-carnavalskraker is een enorme aanrader, maar daarover maandag meer bij Hollandse Hits Maandag! Bier! Lamme Frans heeft in elk geval voor altijd mijn hart gestolen.

  guilty pleasures Lamme Frans3 Ik vertrek

  Vooral in de bunker wordt dit tv-programma enorm gekeken. Dappere Nederlanders die ons koude kikkerlandje achterlaten om ergens in een onherbergzaam gebied een bed&breakfast/restaurant/droomhuis te gaan organiseren. Niet alles verloopt altijd even vloeiend, en juist dat gehannes is uiteraard vermakelijk. De kapriolen van de niet altijd even slimme vertrekkers leveren kijkcijfers, facepalms en dikke grijnzen op.

  guilty pleasures Ik vertrek4 KFC/McDonalds

  Dit is een gedeelde vierde plaats omdat de frietjes van de Mek lekkerder zijn, maar de kippies van de KFC. Dat het allemaal helemaal naar de tering gefrituurd is en bezwijkt onder de berg zout die erop, erin, ertussen en erbij zit, maakt niet uit. Zo’n waanzinnig vette bek heb je af en toe gewoon nodig. Wel eens je tanden in zo’n sappige Big Mac gezet nadat je een dag hard gewerkt hebt? Dat is gewoon bevredigend, toch?

  guilty pleasures McDonalds5  9GAG

  Wie 9gag niet kent, heeft de afgelopen jaren onder een joekelgrote steen gezeten. Eh, het is een app. En een site. Met roflolwaardige, maar soms ook wauwbare dingen. Als je op Facebook (of een ander platform) een leuk gifje, meme of plaatje tegenkomt, is die vaak van 9gag afkomstig. Wat het probleem is met 9gag is dat je blijft scrollen. En scrollen. En scrollen. Soms rollen de tranen je over de wangen om de rare gifjes, hilarische creaties en foute humor. En dat is lekker!

  Guilty pleasure 9gag6 Turkse pizza met alles

  Een Turkse pizza lijkt een beetje op een reguliere pizza, maar dan Turks. De bodem is wat dunner, zodat je hem ook op kunt rollen en dan wat handiger kan hachelen. Turkse Pizza met Alles blijkt na grondig onderzoek niet oprolbaar, omdat er teveel op zit. Je kunt denken aan gekruid gehakt, tomaat, ui, sla en pikante pepers, maar ‘alles’ is nogal breed, dus gooi er gerust ook hooibalen, stoeptegels, varens, oude onderbroeken van je moeder en rollen duct tape op.

  7 Het Foute Uur

  Kieper de allerverkeerdste liedjes ooit gemaakt bij elkaar en hengel er dan met ogen dicht een stuk of 14 uit om in een uurtje af te spelen. Heerlijk. Speciaal voor jou een (als het goed is volkomen adloos) Fout Uur aan foute liedjes om guiltless van te genieten. Barbie Girl, Ademnood, Paradise by the dashboardlightHattik maar iemand om van te houwe, Blue Dabadee, Cotton Eye Joe, Dancing Queen, Dragostea Din Tei, No LimitHet is een nacht, 99 LuftballonsY.M.C.A, Hardcore Feelings en Never Gonna Give You Up. (Die laatste is overigens ook weer een meme.)

  guilty pleasures Rick Astley

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ryan Private
  Ryan Private
  Gast
  28/01/2017 - 22:15 22:15

  Het fout uur… Heerlijke muziek! Met name happy hardcore van de jaren 90. Lekker willekeurig met je vuisten in de rondte slaan en dan net doen alsof je aan het hakken bent. Enige TE foute aan het foute uur zijn de Nederlandstalige, die zijn echt super guilty en niet eens meer een pleasure om naar te luisteren.

  Ryan Private
  Ryan Private
  Gast
  Antwoord aan  Ryan Private
  28/01/2017 - 22:16 22:16

  “met je vuisten in de rondte slaan” uuuhmmm. Gewoon willekeurig met je vuisten slaan dus…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN