More

  RECENTE POSTS

  Wereldrecord Bijbellezen is geslaagd. NU KOMT ALLES GOED!

  Oh wat fijn! Alles komt goed! Alle problemen in de wereld zijn verholpen en iedereen is vanaf nu gelukkig, gezond en met een beetje mazzel ook nog een schat hemeltje rijk!

  Het wereldrecord bijbellezen, dat de afgelopen dagen gehouden werd in kerkelijk centrum Trinitas in Heerenveen, is namelijk geslaagd! Er is door 300 mensen 100 uur hardop uit de bijbel gelezen! Dat is toch zomaar zo’n 20 minuten door het Heilige Schrift rammen per lezer! Daarmee hebben de bijbellezers het vorige Heerlens record van 90 uur en 9 minuten met bijna 10 uur verbroken.

  Hier in de redactiebunker lopen wij sinds dit heugelijke nieuws naakt rond met een pul Guinness bier in de ene hand en een ratel in de andere hand. Dit soort nieuws moet namelijk zo hard mogelijk gevierd worden! NU! KOMT! ALLES! GOED! De problemen zijn over! God is weer tevreden met ons! We mogen weer! Belt iemand even het Midden-Oosten en de Hoorn van Afrika op om te vertellen dat ze mogen stoppen met elkaar te haten? Het wereldrecord bijbellezen is namelijk geslaagd!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  22/09/2016 - 10:09 10:09

  En het wereldrecord Bijbel lezen met een sarcastisch stemmetje? Op hoeveel staat dat?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN