More

  RECENTE POSTS

  Gianni Infantino (FIFA) heeft een heel sterk punt over het WK in Qatar – RC NUANCE

  Iedereen en z’n moeder gisteren over de bucket, want Gianni Infantino, de eindbaas van de hoofdorganisatie voor het balletje trappen had bij de opening van het wereldkampioenschap 2022 in Qatar een monoloog gehouden van richting een uur waarin eigenlijk een paar dingen bleken.

  Qatar is gaaf, FIFA is gaaf, journalisten moeten normaal doen en vooral Europeanen zijn de satan. Waar natuurlijk wel wat voor te zeggen is. Aan de andere kant, is Infantino een corrupte Poetinpijper bij een organisatie waar sinds de vorige check op ethiek 12 van de 22 leden geroyeerd zijn vanwege verregaande schendingen van corruptieregels.

  Maar soms ligt de waarheid in het midden! En is dat hier ook zo? The Guardian zocht het uit voor ons en (spoiler alert) nee. Hier meelezen en smullen.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  trackback
  20/11/2022 - 13:35 13:35

  […] de bron ga je naar de pagina van het nieuws. Voetbal Nieuws Site, begin hier elke dag gemakkelijk met […]

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/11/2022 - 11:40 11:40

  Een metafoor helpt om zaken ook eens van een andere kant te bekijken. Tenzij die metafoor overduidelijk de boel downplayed. Ik zie toch wel een onoverbrugbaar verschil tussen gepest worden omdat je rood haar hebt en met een zonnesteek dood van een steiger vallen omdat je volgens sommigen de moeite niet waard bent om onder fatsoenlijke arbeidsomstandigheden te werken.

  Infantino vindt verder dat Europeanen Qatari niet moreel de les mogen leren omdat ze zelf tot voor kort dezelfde fouten maakten. Maar die regel geldt niet voor hem. Het FIFA bestuur van 10 jaar geleden zit er niet meer, dus daar hoeven we het niet meer over te hebben.

  Iedereen heeft nog een lange weg te gaan voordat we op aarde ieder mens ongeacht ras of geaardheid als gelijk beschouwen. Toch lopen we hier in West-Europa iets verder voorop op die weg. Dan kan het geen kwaad om over je schouder tegen de Qatari te zeggen. Hey guys, het is deze kant op en een beetje doorlopen graag. Da’s nog altijd minder hypocriet dan je mond houden, puur omdat ze op een grote gasbel zitten.

  Bismarck
  23/11/2022 - 00:12 00:12

  GIANNI INFANTINO (FIFA) HEEFT EEN HEEL STERK PUNT OVER HET WK IN QATAR 

  Dat zal dan vooral de punt van de berg knaken zijn die dat WK in Qatar de FIFA oplevert.

  Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Bismarck

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN