More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum – Reporter – Politici (en een dode vis) Voor of Tegen?

  Daar hebben we Referendum Reporter weer. Deze heren laten zien dat je, net zoals wij, ook op een legitieme manier belastinggeld kunt stukslaan en ook nog eens fatsoenlijke content leveren! Deze keer vroegen ze politici en genocidegedogende Dode Vis of ze Voor of Tegen zijn

  Disclaimer en Waarschuwing van Algemeen Nut: deze video bevat vanaf 0:33 incoherent geraaskal en een dode vissenblik. Houdt de zout paraat, de oogbleek gereed en eventueel een teiltje- of emmer voor uw braakneigingen. Retecool is zijn op generlei wijze verantwoordelijk voor de gevolgen van het tot u nemen van hoge hoeveelheden pertinente onzin.

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Ons “Je bent zelf een Billy-kast” toeroepen kan op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN