More

  RECENTE POSTS

  Atheïsten: wij distantiëren ons van Edith Schippers

  Edith Schippers in inmiddels alweer een tijdje geen lobbyiste meer voor Philip Morris, maar minister van bewegen en niet-roken. En soms van andere dingen, want daar weet ze ook alles van. En ze had al bijna Mark Reutel opgevolgd. Dit ging niet door, want die bleef lachen. Maar nu gaat ze Bijbels op het volk. Dus wij belden niet met Edith Schippers en vroegen haar geen reet.

  Mevrouw de tabakslobbyiste, hoe zit dat met dat stenigen?

  Twitter is keihard stenigen! Tot iemand dood is! Belachelijk. Ga dan gewoon roken, liefst iets van één van de merken van Philip Morris.

  Wacht, u bent minister van niet-roken toch?

  Ja, nu nog wel, maar het is nog geen 15 maart hè? En vroeger vond ik ze te gek, ie tabaksboeren.

  En hoe is Twitter stenigen? En waarom zouden atheïsten dat doen?

  Nou, mensen zeggen iets en dat kan keihard aankomen. Als een steen, zeg maar. En men houdt niet op tot er genoeg tweets zijn om iemand te onthoofden. Of dat ze een hersenschudding krijgen. Of stoppen met roken. En dat laatste is echt kut. Nee, wacht, ik bedoel dat dat laatste mijn man geen stuiver oplevert. Geen Kwartje van Kok zelfs, haha!

  U lacht heel eng, maar u bedoelt dat u het PGB wilt afschaffen, of de zorgpremie en/of eigen risico gewoon weer laat oplopen? Of wanneer de moeder van uw staatssecretaris tot haar enkels in de pis zit? En dat dat ok is? En dat mensen op Twitter (burgers, uw stemvee zeg maar) dat kut vinden?

  Dat moet u anders zien, meneer Retecool. Dat doe ik voor meerdere eer en glorie van de VVD. Ik bedoel hier natuurlijk dat ik dat doe voor het bedrijfsleven. Nee, mijn man. Ik bedoel het volk. Jezus, stel niet van die moeilijke vragen.

  En hoe zit dat qua bijbels stenigen?

  Nou! Toen was er maar één god en die heette VVD. En ik ben haar zoon! Ik heb zelf atheïst, dus je bent het met me eens!

  U bent een vrouw, toch? En gereformeerd opgevoed?

  Ik ben genderneutraal, meneer Retecool. En ik reformeer geen kont meer. Mijn man weet daar alles van, Daarom zit hij zo vaak te corrumperen in ziekenhuizen in plaats van op Pornhub.

  Belangenverstrengeling is u natuurlijk niet vreemd. Uw echtgenoot is al jaren eindbaas in een ziekenhuis. Een ziekenhuis dat overigens regelmatig in opspraak kwam.

  U probeert hier mijn echtgenoot te stenigen.

  Wel nee, ik..

  Meneer Retecool, ik en de VVD maken u volledig kapot als u probeert mij of mijn echtgenoot te stenigen, en ik zorg er hoogstpersoonlijk voor dat uw kinderen gaan roken. Als oud-lobbyiste lukt me dat makkelijk!

  Als minister en belangenverstrengelaresse zegt u ook dat mensen in gesprek moeten met anderen die het met hen oneens zijn. Wanneer sprak u voor het laatst iemand buiten uw ivoren toren?

  JE MOET JE SMOEL HOUDEN, MENEER RETECOOL! IK WEET JE TE VINDEN!

  Bedreigt u me nu, mevrou..

  NOEM ME GEEN MEVROUW! NOEM ME BEËLZEBUB EN ZEG DAT IK JE MEESTER BEN!

  “Papa!’ – Edith Schippers, nadat ze dit las.

  Mevrouw Schippers, gaat alles wel? Er groeien ineens hoorns uit uw hoof…

  KIJK! MIJN RUITERS! DAAR ZIJN ZE!

  Fuck…..

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN