More

  RECENTE POSTS

  Gezocht: Vrouw (V) voor Vacature #vrouwgezocht

  Dames en heren (v), het is komkommertijd en de halve redactie ligt op het strand, ernaast met een snorkel of is fanatiek Pokémon aan het vangen en (dat is echter niets nieuws) de politie veel werk aan het bezorgen.

  Omdat zelfs bij Bas Taart het chantagemateriaal even op was, beriep Onze Grote Leider wiens ster altijd straalt zich op een regeling waarbij de vakantieuren voor het jongste redactielid blijkbaar pas aanspreekbaar zijn als er een nieuw slachtoffer is om de komkommertijd op te vullen.

  Ongelukkig als de redacteur van dienst is met deze regeling, was hij – zonder verdere bijbedoelingen – even aan het kijken tussen de vacatures buiten de bunker (binnen de bunker is redacteur een heel stuk beter dan Oekraïense pijphoer (m/v, ook parttime, maar het is wel een werkervaringsplek)).

  Tussen de modevacatures stond deze vacature van “Labels by Daane” voor een marketing- en communicatiemedewerkster. Nouja, dat kan. Wellicht gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een vrouw, en het is natuurlijk sowieso in twijfel te trekken dat er veel mannen geinteresseerd zijn in de vacature. Maar het is behoorlijk vreemd dat er expliciet gezocht wordt naar een dame:

  “We zoeken een dame met passie, vol energie, die flexibel is en kundig is in de wereld van social media en computers, maar tevens een grote binding heeft met mode.”

  Laten we die eens voor een plek in een commisariaat doen:

  “We zoeken een heer met kracht, doorzettingsvermogen, leiderschapskwaliteiten, kundig in de wereld van het professionele management, maar tevens een netwerker pur sang.”

  Maar goed, we zijn de moeilijkste niet, dus zo sportief als we zijn (en omdat het toch komkommertijd is), delen we de vacature even. Helpt u zoeken? #vrouwgezocht

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  12/07/2016 - 14:31 14:31

  Boeien, liever een beetje discriminatie naar de manne toe dan hyperpolitiek-correcte termen als “bemensen”. *gruwel*

  Susan Heklicht
  12/07/2016 - 17:17 17:17

  Zelfs al had ik iets met mode, dan wist ik me nog geen raad met “one-line activiteiten”.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN