Op 6 april 2016 mogen alle Nederlanders stemmen. Alle? Ja, ook alle Nederlanders die in het buitenland zijn gaan wonen. Maar er zijn al zo weinig stemhokjes. Vet lastig, moet je allemaal invliegen enzo om een vakje te kleuren, dus heeft de roverheid in haar onmeetbare wijsheid besloten iets te regelen dat die mensen in het buitenland op een eenvoudige manier tóch kunnen kiezen.

Ze moeten zich registreren bij de Gemeente Den Haag, formulier krabbelen en op dat formulier dan aangeven of ze: a) per brief willen stemmen b) Een kiezerspas willen om zelf te kunnen stemmen als ze in Nederland zijn c) iemand anders willen laten stemmen in Nederland. Vervolgens moeten ze aangeven HOE ze het stembiljet willen hebben. Per e-mail of per post. Logisch, want, anders dan in Vernederland, zijn de posterijdiensten in veel andere landen met een beetje geluk een “best-effort” dienst. Zegmaar dat je zo zeker bent dat je post aankomt als dat Anouk twee kinderen van dezelfde vader heeft. Of dat je niet iedere dag op dezelfde plek zit en het niet handig is om, als de post wel aankomt, op één enkele plek dat te kunnen ontvangen.

Nu kregen wij een formulier onder ogen dat aan een burgert is toegestuurd die had gevraagd om toezending per e-mail. En wat schetst onze blinde ambtenarenhaat verbazing?

Mogelijk heeft u in het registratieverzoek aangegeven om het stembiljet per e-mail te ontvangen. Omdat het stembiljet eerder dan verwacht definitief is vastgesteld, ontvangt u het stembiljet nu al per post samen met de andere stembescheiden. Het stembiljet wordt in principe niet meer per e-mail verzonden. Wanneer u het stembiljet alsnog graag per e-mail wilt ontvangen kunt u een e-mail sturen aan kbn.verkiezingen@denhaag.nl.

NEEE. NEEE. NEEE. FUCK. ING. NEE. STELLETJE GODVERGETEN ONGEINSPIREERDE RAAMAMBTENAREN DAAR IN DEN HAAG. ALS IEMAND JOU VRAAGT OM HET PER E-MAIL TE STUREN (om hem/haar moverende redenen), DAN HEB JE GEWOON DAT STOMME BILJET PER EMAIL TE VERSTUREN SNOTTERBOL. ASSUMPTION IS THE MOTHER OF ALL FUCKUPS! EN. DAN. NOG. ALS DIE BURGER DIE BRIEF NIET ZIET, OMDAT DIE EEN E-MAIL VERWACHT, HOE MOET DIE DAN JULLIE MAILEN OM EEN VERSIE PER POST. NOU? WE ZIJN ROBBERT VAN DEN BROEKE NIET.

Dus zo komen we tot de conclusie: De Gemeente Den Haag frustreert het succesvol kunnen uitbrengen van een stem op het eerste raadgevende referendum door de stembiljetten niet op de verzochte wijze te verstrekken. Kap Nâh!!!

Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendum posts hier. Ook zijn wij van Retecool ook superbehulpzaam. Zo weten wij wat je moet doen als je opeens in een hippe koffietent staat. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johanvb
Johanvb
26/02/2016 - 13:01 13:01

Wat ik ook een hele mooie vond was dat Lodewijk Asher gisteren in het Radio 1 programma Dit is de dag (over Salafistische organisaties) zei dat organisaties die de democratie verstoren door mensen ervan te weerhouden om te gaan stemmen geen plek hebben in Nederland.
Ik begrijp dat dhr. Asher dus vind dat die Nederlandse overheid maar eens opgedoekt moet worden?