More

  RECENTE POSTS

  Ga Dan Fappen

  Naast het condoom kenden we natuurlijk ook al een tijdje de beflap, zodat je geen genitale wratten rond je mond krijgt. Maar voor mensen die zoiets niet veilig genoeg vinden presenteren wij u vandaag de Scroguard. De Scroguard is een soort latex broekje, met aan de voorkant een opening waar u uw slurf uit kunt hangen, om daar vervolgens nog een condoom overheen te trekken. Het idee hiervan is dat er zo goed als geen lichaamscontact is tijdens de seks. Om het geheel wat minder omslachtig te maken kan je dit ding ook onder je normale kleding dragen: “…Scroguard™ is impermeable to genital secretions and can be worn as a standalone product, or you can put it on underneath your favorite pair of boxers…”. Right. Dat doet het vast heel goed op het moment dat de dame of heer in kwestie tijdens een intiem moment je broek naar beneden trekt. Maar los van het feit dat je je in zo’n latex broekje helemaal de pleuris gaat transpireren, denken wij hier op de Retecool redactie dat je eerst nog maar eens moet bedenken waar je je penis in wilt steken wanneer je dit blijkbaar nodig hebt. Daarbij, is fappen niet een veel betere manier om zo min mogelijk lichaamscontact tijdens de seks te hebben? Is nog makkelijker ook en je wordt gegarandeerd niet afgewezen. Check hieronder een volledig Safe For Work video waarin uitgelegd wordt hoe de Scroguard werkt, inclusief Hollywood voiceover. Maar zeg nou zelf, dat had Frank Drebin toch veel beter opgelost?

  NakedGunfullbodycondom

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  07/10/2014 - 14:32 14:32

  En voor de doe-het-zelvers die niet zonder latex kunnen is er binnenkort dit fijne speeltje;
  http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/2074855/2014/10/03/The-Handie-het-handigste-seksspeeltje-voor-mannen.dhtml

  Møhammed Said al Sahaf
  07/10/2014 - 15:20 15:20

  Daruq..

  Trollbuster
  Lid
  07/10/2014 - 15:58 15:58

  Misschien als onderdeel van het pak wat de agent die Henk Krol moet aanpakken aanmoet? /crosstopic

  behanger
  Beheerder
  07/10/2014 - 17:51 17:51

  De vrouw die zegt “Ah joh, doe maar gewoon zonder” is de vrouw waar je hem niet zonder in moet steken. (en inverse voor mannen).

  E.R. Deoz
  07/10/2014 - 23:38 23:38

  Dit moet wel een hoax zijn van Durex of zo.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN