More

  RECENTE POSTS

  Frickin Laser Beams

  Aanhouding voor met laserpen beschijnen politiehelikopter

  Driebergen – De politie heeft zondag 20 september een 15-jarige inwoner van Amsterdam aangehouden voor het met een laserpen beschijnen van een politiehelikopter.

  Omstreeks 21.15 uur werd de politiehelikopter beschenen. Het lukte de helikopterbemanning om het adres vast te stellen van waaruit de laserpen gebruikt werd. Via de meldkamer van de politie in Amsterdam gingen enkele agenten naar de woning en hielden daar de dader aan. De 15-jarige jongeman bekende dat hij met de pen op de politiehelikopter had geschenen. Hij had de pen in een impuslsieve handeling op de heli gericht. De Afdeling Luchtvaart van de politie maakt proces-verbaal op en de laserpen is in beslag genomen.

  Straf

  Het beschijnen van de politiehelikopter wordt gezien als het opzettelijk belemmeren van handelingen van de politie. Het kan leiden tot schade aan de ogen van de bemanning en het zicht van de piloot belemmeren, waardoor de vliegveiligheid in gevaar wordt gebracht. Op dit misdrijf staat een maximale gevangenis van drie maanden of een boete van maximaal 4050 euro.

  Dit bericht komt één op één van de nieuwsafdeling van de politie. Wij hebben exclusief de eerste beelden van de 15 jarige jongeman en zijn kornuiten, waarop duidelijk te zien is hoe ze diverse objecten beschijnen met hun lasers.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  biermeester
  21/09/2015 - 21:04 21:04

  Stralende sterren!

  barq
  Lid
  21/09/2015 - 21:04 21:04

  Hahaha en na de pauze is het batterijen poepen.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  22/09/2015 - 12:04 12:04

  Bud Light.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN