More

  RECENTE POSTS

  Fake News: Nederland weer in de top 10 persvrijheidsindex

  Trap er niet in mense! WORT WAKER! George Soros en zijn bende van het WEF hebben weer iets verzonnen om ons, vrijheidstrijders, zand in de ogen te strooien!

  Eerder konden jullie op je eigen retecool al lezen dat nu zelfs bomen met 5G nano-bots volgeblaft worden zodat ze ingezet kunnen worden om ons, wakkere mensen, te bespioneren. Maar nu maakt de Cabal het wel erg bont door te stellen dat er in Nederland persvrijheid heerst! Hier, lees maar op het propagandakanaal van het WEF, de NOS:

  Nederland scoort dit jaar veel beter wat betreft persvrijheid dan vorig jaar, blijkt uit de jaarlijkse internationale persvrijheidsindex van Verslaggevers Zonder Grenzen (VZG). Nederland is weer terug op de zesde plaats van in totaal 180 landen, nadat het vorig jaar was gezakt naar plaats 28

  Wij weten natuurlijk wel beter! Dit is allemaal Fake News. We mogen niet eens meer iets zeggen over Zwarte Piet! Wat een onzin! Die rode lippen, grote gouden oorringen en kroeshaar zijn gewoon AlLeMaAl TrAdItIe!!1!one! die bij Nederland, ons vaderland hoort. En kijk maar eens naar de boetes die het enige ongekleurde nieuwskanaal van Nederland, Ongehoord Nederland, heeft opgelegd gekregen Dat zijn enorm dure centjes! En tot overmaat van ramp lopen ze het ook nog het risico om hun uitzendvergunning kwijt te raken, terwijl zij de enige omroep zijn die zich uitspreekt tegen de manipulatie van de elite.

  We moeten ons verzetten tegen deze onderdrukking en blijven strijden voor onze vrijheid! Het wordt tijd dat Nederland een voorbeeld neemt aan landen als Noord Korea en China, waar ze tenminste duidelijkheid verschaffen en korte metten maken met fake news verspreiders als de NOS

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  04/05/2023 - 09:17 09:17

  Als de pers vrij heeft, wie gaat er dan het nieuws maken???

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  06/05/2023 - 10:27 10:27

  Tsja, nieuws “maken”? Daar gaat het al mis

  Bismarck
  06/05/2023 - 09:27 09:27

  We mogen niet eens meer iets zeggen over Zwarte Piet! Wat een onzin! Die rode lippen, grote gouden oorringen en kroeshaar zijn gewoon AlLeMaAl TrAdItIe!!1!one! die bij Nederland, ons vaderland hoort. 

  Nou maar snel lezen voor dit artikel achter zwarte strepen verdwijnt dan.

  Bismarck
  06/05/2023 - 09:41 09:41

  En trouwens, de censuur is zelfs zo sterk, dat je in de buitenlandse gazet moet lezen wat er in Den Haag voor onoorbaars gebeurt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN