More

  RECENTE POSTS

  Vaccinatie: nu zijn ook de bomen aan de beurt – schokkend!

  Oké, mensen, hold on to your tinfoil hats, want hier hebben we echt iets alarmerends ontdekt. De gemeente Utrecht gaat namelijk nu ook bomen vaccineren. “Naast mensen en dieren krijgen in Utrecht ook bomen een prik om te voorkomen dat ze ziek worden.” U wakkere mens met eigen onderzoek weet genoeg: dit gaat niet zomaar om gezondheidsredenen, neen, hier zit een verdacht 5G-complot achter!

  Ja inderdaad, nadat u allen met het excuus van een griepje geknecht bent via nanoproben worden nu ook onze geliefde bomen onderworpen aan de ziekmakende krachten van 5G. De gemeente beweert dat het vaccineren is om te voorkomen dat ze ziek worden, maar laten we wel wezen, we weten allemaal dat het echte doel is om ze te verbinden met het 5G-netwerk en ze zo te kunnen gebruiken voor spionage- en controle-doeleinden.
  En dat is nog niet alles, want wie zegt dat deze vaccinaties alleen maar dienen om de bomen beschermen tegen ziektes? Misschien muteren ze tot biocyborg-bomen die onder controle staan van het WEF en hun geheimzinnige pedo5G-netwerk. Mind control van de kleine man via onschuldig uitziende takken signalen uitzenden licht op de loer.
  Laten we alsjeblieft wakker blijven en ons verzetten tegen deze boomvaccinaties. We moeten ons beschermen tegen deze gevaarlijke 5G-terreur en onze bomen vrijwaren van deze ellende. Trek je alu hoedje nog maar eens goed over je hersenpan en houd je doppen open voor het gevaar dat overal op de loer ligt. De toekomst van onze wereld staat op het spel!

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!
  SourceRixster

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  03/05/2023 - 12:59 12:59

  Als iedere boom een 5G chip krijgt, kunnen we eindelijk eens horen wat die boomfluisteraars te zeggen hebben.

  Bismarck
  03/05/2023 - 22:44 22:44

  Je weet toch, de appel valt niet ver van de boom en door die 5g gaat hij nog veel harder vallen. Dat bewijst dan weer dat Newton geen gelijk had en zwaartekracht maar een theorie was en weet je wat ook een theorie was? Juist ja, evolutie en daarmee is bewezen dat die dus ook niet meer klopt en dat gebruikt de elite dan weer om de politie vaker aan je deur te laten kloppen en zo zie je maar dat het hier dus binnen de kortste keren net China is en niet toevallig is de surveillance daar zover dat gezichtsherkenning al zorgt dat je bepaalde wijken niet in kan en daarom moet je een Guy Fawkes masker dragen, maar dat was dus een katholiek en de katholieke kerk is helemaal een pedonetwerk, dus uiteindelijk is het allemaal één groot complot om iedereen medeplichtig te maken!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN