More

  RECENTE POSTS

  Een brug te ver

  Dit moet toch wel de nachtmerrie van elke avontuurlijk ingestelde wandelaar zijn: Je loopt door de natuur, pakt een solide uitziende hangbrug en… PLONS, je ligt in de rivier.

  Nog een geluk dat er een rivier onder lag en geen ravijn van 1400 meter diep met onderin alleen maar gruwelijk scherpe rotspunten. De vier wandelaars hebben het kunnen navertellen en zijn er met een paar schrammen afgekomen, maar hoe de neuk heeft dit kunnen gebeuren?

  Adrien Whistle heeft het gebeuren vorige maand gefilmd met zijn camera terwijl hij op het Noordereiland van Nieuw-Zeeland aan het wandelen was richting Lake Waikaremoana. Maar pas deze week heeft hij de spectaculaire beelden online gezet. De Nieuw-Zeelandse autoriteiten hebben onderzoek gedaan naar het ongeval, maar kwamen niet verder dan dat de brug in kwestie in goede staat verkeerde en het vooral zeer ongebruikelijk was. Ja, water is nat

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  09/10/2015 - 17:37 17:37

  “hoe de neuk heeft dit kunnen gebeuren?”
  Wat een ontzettend Hollandse mentaliteit is dat dan. Dingen gaan kapot, dat is doodnormaal, hoeven we niet meteen een schandaal van te maken. In andere delen van de wereld weten ze dat bruggen nu eenmaal niet voor eeuwig zijn. Kan me nog goed een vakantie in Oostenrijk herinneren, daar lag een mooie brug over een beek. Op een nacht regende het hard en de volgende dag konden we de beek niet meer over, want de brug was weg.

  cspr
  Lid
  09/10/2015 - 18:09 18:09

  Die oranje rugzak zit veel te hoog. Dat werkte als een hefboom op de horizontale as van de brug, toen de jongen iets te dicht langs de rechterrand liep. (0:43s). Het is dus niet de schuld van de brug maar van die amateur.

  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Morc (niet gegarandeert Taalfaudvrei.)
  Gast
  09/10/2015 - 20:26 20:26

  nee.. simpel gevalletje.
  Iedere militair, padvinder en wandelfreak weet het. kom je bij zo’n brug dan moet je uit de pas lopen.

  *zelfs bij discovery channel heeft die snorremans/walrus er ooit een stelletje robots voor gebouwd om dit effect te demoen.

  Xloph
  10/10/2015 - 20:22 20:22

  Zoals er aan het eind van het filmpje staat: het was misschien verstandiger geweest om één voor één over te steken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN