Deze moesten we even laten bezinken, om er voor te zorgen dat we niet volledig WHARGARBL gingen op Angela Merkel. Want wat de actual fuck haalt zij zich in haar hoofd dan?

Wat is er aan de hand dan? Hoor ik jullie vragen. Nou, het volgende. Komiek Jan Böhmermann heeft op de ZDF een satirisch programma genaamd Neo Magazin Royale. In dat programma las Böhmermann en gedicht voor waarin hij Recep Tayyip Erdogan een geitenmelker noemde. En ja, dat is niet sjiek. Maar hey, GELUKKIG WONEN WE IN EEN MAATSCHAPPIJ WAAR DIT SOORT DINGEN KUNNEN. WAAR WE DERGELIJKE VRIJHEDEN GENIETEN. TOCH? TOCH!

Nou, nee dus. Dat doen we niet, want baasje Erdogan is zo over de zeik van dit “geintje”, dat hij Duitsland heeft gevraagd om Böhmermann te vervolgen. Nu zou je denken dat ze in Duitsland dat verzoek gierend van het lachen richting het ronde archief hebben gebonjourd, maar dat hebben onze Oosterburen dus niet. Die overwegen namelijk serieus om Jan Böhmermann te vervolgen. Voor een fucking gedicht. In een satirisch programma. Wegens het woordje “geitenneuker“. Een vertegenwoordiger van de Duitse overheid heeft aan Erdogan namelijk laten weten het verzoek “zorgvuldig en zo snel mogelijk te overwegen“.

Want op het beledigen van een bevriend staatshoofd staat in Duitsland een maximale gevangenisstraf van 3 jaar. Wat er in Nederland voor staat wordt op dit moment opgezocht door onze huisjurist, maar wij zijn wel even een stukje abuis naar demense toe.

WANT !WAT! DE! ACTUEL! PLEURIS! FUCK! We leven hier toch niet in een Turkse dictatuur? Blijkbaar wel dus. Maar dat gaat niet gebeuren. Daar moet over gefotofuckt worden, en rap een beetje. Niet alleen Erdogan moet op de hak genomen worden (liefst zo bewust kwetsend mogelijk), maar elk staatshoofd mag door de fotofuckblender gejast worden. Dames en Heren, start uw foto fuck nu. (plaatje naar willekeurige locatie uploaded en vervolgens de url hier in de reacties plaatsen, waardoor de foto fuck automatisch ingesloten wordt).

geitjesenerdogan
Goed Geit ies Lekker Geit!
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hoofdmeester
11/04/2016 - 21:52 21:52

http://i.imgur.com/LcwvATX.jpg

Had nog iets in gedachten met gay nazi porn, maar ik had even geen zin in stijve lullen. Ook niet in slappe overigens.

Anne Jan
Anne Jan
Lid
11/04/2016 - 21:55 21:55

Ik ben hier te lui voor . .
http://i.imgur.com/9lMyjOT.jpg

MadDieu, drukt zijn snor
11/04/2016 - 22:12 22:12

Meneer Erdogan heeft in zijn eigen moskee altijd plaats op de eerste rij.
Bang dat hij de scheet wind van voren krijgt.

E.R. Deoz
12/04/2016 - 00:01 00:01

comment image

Bas Taart
Lid
Antwoord aan  Maagdzweer
12/04/2016 - 17:14 17:14

OLO, wat goed.