More

  RECENTE POSTS

  Drive-inn Thema-pompen? In Bangkok (haha) kan het

  Rare titel hè, maar het onderwerp van deze post is dan ook wat opmerkelijk. In Bangkok heb je namelijk een soort drive-inn love hotel, waar je voor een korte tijd een kamer kunt huren, waaronder je je auto afgeschermd kunt parkeren.

  Een love-hotel dus. Nu dacht de eigenaar van dit Love Villa Hotel dat het een goed idee was om de kamers in kwestie een leuk thema te geven. Wellicht om het libido van de klanten wat te stimuleren. Zo is er een kamer met een cowboythema waar op de met houten schroten betimmerde muur staat te lezen “Ladies love country boys, hell yeah!”. Want daar krijg je dan in Thailand blijkbaar een stiffie van, of zoiets.

  Blijkbaar…

  Vervolgens kan je een Hollywood room huren met een grote ster op de muur, voor de anale seksliefhebbers onder de gasten. Tevens is er een India room voor groepsverkrachtingen gangbangs. Ik weet alleen niet of de parkeerplaats onder deze kamer iets groter is, zodat er bussen onder kunnen parkeren. Daarnaast vinden we de War room met onder andere een enorme lading wapentuig aan de muur en foto’s van dames in bikini (?).

  Dames in bikini??? THIS MEANS WAR!

  En zo gaat het nog even door. Denk aan een Japan room, een Matrix room en een Loveboat room. Maar de meest opmerkelijke love room is waarschijnlijk de Communist room. Helaas komen de echte redhead-liefhebbers bedrogen uit, want in Thailand begrijpen ze blijkbaar niet helemaal wat Communisme inhoudt. Inderdaad, er is een hamer en een sikkel te vinden, maar sinds wanneer staat een hakenkruis symbool voor samen alles delen? En je kunt veel over Adolf Hitler zeggen, maar niet dat hij Communist was.

  Verborgen achter het televisiescherm, maar toch overduidelijk een hakenkruis.

  Misschien moeten we gewoon niet zeuren hoor, want vanaf 380 Thaise Baht, ongeveer €10,-, ben je het mannetje of vrouwtje (of iets anders, kijk maar) in het Love Villa Hotel net buiten Bangkok. En dat is voor een uurtje pompen met je minnaar of minnares helegaar niet duur. Daarbij kan je het portret van Adolf Hitler ook nog eens helemaal onder klodderen. Is toch briljant?!

  Zo Adolf, doekje erbij?
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Lid
  04/10/2018 - 14:21 14:21

  Reet, je begrijpt het niet. Het stijve armpje voor fisting is uitgevonden door Onkel Adolf.
  Dus bezoekers weten meteen weer dat de arm (en andere onderdelen) omhoog moeten hier.
  Zie het als coaching. Net als in Boer zoekt Vrouw.

  Monade
  04/10/2018 - 14:24 14:24

  En je kunt veel over Adolf Hitler zeggen, maar niet dat hij Communist was.

  Nou… ik denk dat deze kamer is bedoeld voor PVV-ers en –edet–-reaguurders.

  /Als Martin Bosma op reces is, weten we hem nu te vinden. In een ladyboy met bloksnor.

  Bismarck
  04/10/2018 - 15:10 15:10

  “je kunt veel over Adolf Hitler zeggen, maar niet dat hij Communist was.”
  Misschien was die kamer een speciaal PVV-verzoekje, voor het samen met een Thais troostmeisje “herdenken van de slachtoffers van het (nationaal) socialisme”.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN