More

  RECENTE POSTS

  Dit bizarre plan gaat neushoorns redden

  Het lijkt nog niet echt tot Mpoepoe’s hersenpan door te dringen dat als hij doorgaat met stropen van bedreigde diersoorten, hij straks niet veel anders meer te stropen heeft dan zijn eigen voorhuid.

  Maar Ondertussen is de Afrikaanse Neushoorn mooi de Sjaak. Wordt de neushoorn niet door Mpoepoe en zijn kornuiten gedood, dan is het wel een dikke Amerikaan die eens wat anders wil dan NoNo’s schieten. Er zijn op dit moment ongeveer drie organisaties per neushoorn die zich inzetten tot het behoud van het dier, maar aangezien er nog steeds mensen zijn die overtuigd zijn van de geneeskracht van de hoorn van de neushoorn, en Mpoepoe zijn 14 kinderen te eten moet geven, gaat het doden van deze neushoorns voorlopig rustig verder. In Zuid-Afrika hebben ze nu een uniek en ludiek plan bedacht om het doden en stropen van neushoorns een halt toe te roepen. De organisatie The Australian Rhino Project wil het proberen om alle neushoorns te vangen en naar Australië te verschepen, waar ten eerste genoeg ruimte is, maar ten tweede mensen ook dusdanig  geschoold zijn om te begrijpen dat ze deze dieren met rust moeten laten.

  Resultaten uit het verleden hebben echter wel aangetoond dat het importeren van uitheemse diersoorten niet altijd verloopt zoals voorzien, dus waarschijnlijk hebben we Mpoepoe straks weer heel hard nodig.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN