More

  RECENTE POSTS

  Diego Villaseñor, architect van de nieuwe Redactiebunker

  De Mexicaanse architect Diego Villaseñor kan dingen, zoals onwaarschijnlijk mooie gebouwen ontwerpen. En dat is bijzonder handig als architect zijnde.

  Check de site van DVA, het architectenbureau van Diego Villaseñor, maar eens voor het meest recente werk van Diego en zijn team. Stuk voor stuk pareltjes, maar Casa Los Cabos in Los Cabos aan de kust van Mexico spant wat ons betreft absoluut de kroon. Vandaar dat wij Diego Villaseñor unaniem hebben gekozen als ontwerper van de nieuwe redactiebunker. De huidige bunker is namelijk aan een nieuw verfje toe, dus gaan we die in de verkoop gooien.

  Om jullie alvast een idee te geven van het nieuwe optrekje, hier wat foto’s van Casa Los Cabos. Wees niet bang, de redactie gaat niet verhuizen naar Mexico. We zitten eerder te denken aan de Canarische Eilanden: altijd puik weer, nooit te koud en nooit te warm, prima te bereiken, perfect internet en altijd ijskoud bier.

  DVA_Los_Cabos_4129-copiaDVA_Los_Cabos_2_d300_4215-copiaDSC04672-OMARDVA_Los_Cabos_3949-copiaDVA_Los_Cabos_3993-copiaDVA_Los_Cabos_4007-copiaDVA_Los_Cabos_4033-copiaDVA_Los_Cabos_4069-copiaDVA_Los_Cabos_4087-copiaDVA_Los_Cabos_4164-copia

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN