More

  RECENTE POSTS

  Dick Trubendorffer is een junk

  “Verbied drugsfestivals”, zo luidt de kop boven een schreeuwerig artikel op de krant van wakker Nederland. Wut wut wacht? Wat? Verbieden? Laat uw aller Global nou juist een fervent voorstander en liefhebber van drugs zijn. Zoals velen van mijn generatie werden we groot met de XTC. Het zonnetje op je kop, drankje in je hand en terwijl het eerste halfje er lekker in begint te klappen zit jij je grootste vriend, vriendin of volslagen vreemde uit te doeken te doen hoeveel je van deze persoon houdt. Je danst je lijf en kop leeg om vervolgens de hele zondag liggend op de bank met een stick in je bek de meest vage muziek te luisteren, dvd’s te kijken of gewoon met 20 mongolen doorspacend op het strand. Zondag vroeg je nest in en maandag weer aan het werk. Zo doen we dat! De pillen zijn zuiver en kunnen desgewenst getest. Een prachttijd. En zoveel beter dan die dronken klootzakken waarvan de helft een agressief varken wordt. En dan heb ik het nog niet eens over de naar schatting 2500 doden die de alcohol jaarlijks met zich mee brengt. Ach, en naarmate je ouder wordt groei je eruit. Het wordt een paar keer per jaar en tenslotte nog eens heel af en toe. Of nooit meer. Hoe dan ook, de XTC blijft een herinnering aan een lieve mooie prachttijd. Een tijd die je je eigen kinderen ook gunt. Al houd je je hart vast met een overheid als deze. Fossielen met bloed aan de handen die vanwege hun war on drugs verantwoordelijk zijn voor de vervuilde XTC. Houdt. Je. Bek. Een mens is vrij om wat dan ook in zijn of haar lijf te steken. En ja, natuurlijk zijn er probleemgevallen. Natuurlijk zijn er zwakke personen die de roes van drugs dagelijks willen ondergaan. Types die als er geen drugs voorhanden zijn wel gaan zuipen. Of gokken. Of wat dan ook, om de realiteit maar te ontvluchten. Een van deze zwakke kutjunks is dus Dick Trubendorffer. En daar waar de normale loser eindigt in de daklozenopvang krijgt junk Dick een podium op de voorpagina van een landelijk dagblad. Dagelijks worstelt meneer nog met zijn verslaving. En zoals alle verslaafden is ook Dick natuurlijk ineens volledig anti alles waar hij zelf problemen mee heeft. De grootse anti’s zijn nu eenmaal de ex-gebruikers. Dick is een verslaafde. Die dagelijks teert op de verhalen van mede-junks. Omdat dat nu eenmaal het meest dicht bij het gebruiken zelf ligt. En omdat Dick een zwakkeling is dienen al die honderdduizenden recreatieve gebruikers die probleemloos een pilletje slikken ieder weekend aangepakt. Sterker nog, zelfs wanneer je puur voor de muziek naar een festival komt heb je pech. “Verbied drugsfestivals“, zo brult Dick. De zomer komt eraan. Het pakje voor nood brandt waarschijnlijk in zijn onderste bureaulade. Succes met je verslaving Dick. Maar val de rest van Nederland niet lastig met je junkengeneuzel. Dank!
  UPDATE: Dick Trubendorffer blijkt in ieder geval GEEN directeur van de GGZ te zijn…

  3 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Raketman
  04/06/2014 - 11:50 11:50

  Waar kan ik de beste man ook al weer van? Ah ja, social media verslaving, games verslaving:
  http://computerworld.nl/e-commerce/79528-gta-v-net-zo-erg-als-drugs-en-sigaretten

  E.R. Deoz
  04/06/2014 - 12:01 12:01

  Is de hele wereld niet een drugsfestival voor een junk?

  Ome Mc
  Lid
  04/06/2014 - 13:42 13:42

  De man is ook seksverslaafd, dus dat neuken kunnen we binnenkort ook wel vergeten.

  horrorneefje
  Lid
  04/06/2014 - 14:34 14:34

  /plust Global tieptyfushard

  Maar, ik denk dat je naar dit artikel wilde linken:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22698604/___Verbied_drugsfestivals___.html

  Die uitspraken over festivals komen verder niet voor in de artikelen waar je naar linkt.

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  04/06/2014 - 16:46 16:46

  Doorspacen op het strand?

  Je weet toch wat er met Natalee Holloway is gebeurd?
  Dat was waarschijnlijk ook doorspacen op het strand.

  Romana van Kempen
  Romana van Kempen
  Gast
  30/07/2014 - 20:39 20:39

  Beste “sukkel”,
  dat mijn vader een verslaving heeft (gehad) en nog steeds worstelt in het dagelijkse leven met verslaving (aangezien je niet kunt genezen van een verslaving maar er louter mee kunt leren leven) is hij daar open over. Dus om dertig keer te benadrukken in jouw verhaal dat Dick, mijn vader, een “junk” is is overbodig. Dat weet hij al. Echter, hij heeft zijn verslaving om kunnen buigen tot iets constructiefs (iets wat totaal afwijkt van jouw overtuiging om als voorbeeld te noemen dat hij “kickt” op de verhalen van anderen die ook verslaafd zijn). Mijn vader helpt mensen die verslaafd zijn omdat hij als geen ander weet hoe het is om in een heel diep dal te zitten, balacerend op het randje van de dood en toch opgekrabbeld is en besloot dat het tijd werd dat hij iets constructiefs en productiefs deed met zijn kennis over verslaving.

  Als ik jouw verhaal lees merk ik dat jij vrij onwetend bent wat betreft de gevaren van drugs. En dat het niet gaat over een paar keer “spacen” in het weekend met een aantal vrienden of een keer teveel gezopen te hebben in het weekend. We hebben het hier over mensen die dat niet kunnen, die geen grens weten te trekken en doorsnuiven/spuiten/slikken totdat ze erbij dood vallen en of in de gevangenis belanden. Deze mensen worden: verslaafden genoemd. En juist omdat mijn vader een “junk” of hoe jij het ook wilt benoemen is begrijpt hij andere verslaafden. Hij probeert ze oprecht te helpen. ‘Één ding wat ik niet over mijn kant laat gaan is dat jij mijn vader een “zwakke kutjunk” noemt. Hij is juist heel sterk. Sterker dan jij, een vies afrukkertje dat denkt “slim” te zijn en even een artikel schrijft over iemand waarvan je geen idee hebt wie het is.

  Hou jij het nou maar lekker bij een beetje afrukken en stop je neus maar niet meer in zaken waar je klaarblijkelijk geen verstand van hebt.

  Romy van Kempen
  Romy van Kempen
  Gast
  01/07/2021 - 13:32 13:32

  Open ik ben niet dat hij met een beetje een ander moment van het lichaam is

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Romy van Kempen
  01/07/2021 - 22:07 22:07

  Hè wat?

  Romy Trubendorffer
  Romy Trubendorffer
  Gast
  Antwoord aan  Reet
  05/10/2022 - 18:35 18:35

  Mijn lichaam wordt gebruikt door junken die geen lichaam hebben

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN