More

  RECENTE POSTS

  Deze Hipsters stenen!

  Eindbaas fotograaf Leo Gailliard liep rond in het Louvre in Parijs en spotte een breiende hipster zittend op een bankje met een sojalattecinamonweedgrassfrapechino naast zich. Tegenover de man stond het oude Grieks Agora beeld Le Faune Barberini en opeens zag Leo de vergelijking.

  Baard, piekerig haar, verwijfde houding, het klopte helemaal! Samen met photoshop guru Alexis Persani is hij modellen gaan casten die qua postuur overeen kwamen met de Griekse beelden die hij in het Louvre had gefotografeerd. Vervolgens liet hij de modellen in hipstertenue poseren in de zelfde houding als de beelden en voila.


  leo_caillard_hipster_in_stone-26leo_caillard_hipster_in_stone-2leo_caillard_hipster_in_stone-27leo_caillard_hipster_in_stone-19leo_caillard_hipster_in_stone-22leo_caillard_hipster_in_stone-3leo_caillard_hipster_in_stone-25leo_caillard_hipster_in_stone-18leo_caillard_hipster_in_stone-17leo_caillard_hipster_in_stone-10leo_caillard_hipster_in_stone-4Leo Caillard (27), die deel uit maakt van een nieuwe generatie opkomende fotografen, werkt met frisse blik: door nieuwe technieken met de oudheid te combineren maakt hij unieke beelden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN