More

  RECENTE POSTS

  De wereld is af: Moedermelk sieraden

  Okay lieve mensen. Noteer dit moment: 16.14 op 14 (!) maart 2016. DE WERELD IS AF! Echt, de wereld is af. Klaar, sluiten maar, hier gaan we niet meer overheen.

  moedermelksieraad
  ieeeuwwww

  Maar wut what? Hoe bedoel je dat ome Reet? Hoor ik jullie weer eens in koor vragen. En terecht. Want wat kan er nou zo bijzonder, speciaal en uniek zijn dat het de wereld als het ware afsluit. Dichtklapt kan ook, maar in ieder geval er voor zorgt dat de wereld zojuist is klaar gekomen, achterover kan gaan liggen en een sigaretje op mag steken.

  Dat ga ik jullie eens haarfijn uitleggen. Nou, goed, komt ‘ie dan hè. Zitten jullie er klaar voor? Mooi: Moedermelk sieraden. Een sieraad met opgedroogde moedermelk. Ja, dat lees je correct. opgedroogde moedermelk in een 925 sterling zilveren hanger die je aan een ketting kan hangen, voor om je nek, of voor aan een balk en dan om je nek. Dat is misschien nog wel beter:

  Indien de melk welke wij van moeder mogen ontvangen veel vetten bevat, dan kan dit zichtbaar zijn in of op de steen, dit ziet eruit als soort platte luchtbelletjes. Zo ook zitten er soms vlokjes in moedermelk, of is de kleur geler dan de melk van anderen of afhankelijk van het moment dat de melk is gekolfd. Indien dit zichtbaar is op of in de steen dan is dit iets om trots op te zijn, het maakt jouw melk en dus sieraad extra uniek

  Wij zijn eventjes zachtjes in onze mond aan het overgeven… Zo, terug en weer doorgeslikt. Maar wtf! Een moedermelk sieraad met afhankelijk van de hoeveelheid vet een gelig plaatje van uitgeharde moedermelk (volgens de unieke verhardings- en conserveer techniek). Waarom worden wij als mannen weer eens stelselmatig kapotgediscrimineerd? Waarom alleen een plaatje uitgeharde moedermelk voor vrouwen en waarom niet een ringetje uitgeharde mannenpap voor mannen? Iedere man die na een festival een paar dagen niet heeft kunnen douchen kent zo’n ringetje wel. Even afhankelijk van de hoeveelheid festivalburgers en bier krijgt zo’n ringetje ook een specifieke kleur die het sieraad in kwestie minstens zo uniek maakt als een kledder uitgeharde extra vette moedermelk. LAAT! HET STOPPEN! Quinsy! Zeg jij er eens wat van, bel ik Sunny en Sylvana even.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Vilmer Ramone
  14/03/2016 - 16:23 16:23

  Hoei, een Swing Maxi! Voor dubbelzijdig afkolven met stimulatie fase, wat een heersend apparaat is dat toch. Voor de grootgeschaapten onder u: ze zijn er ook in 30mm uitvoering!

  barq
  Lid
  Antwoord aan  Vilmer Ramone
  14/03/2016 - 16:28 16:28

  Dat ding zuigt.

  Vilmer Ramone
  Antwoord aan  barq
  14/03/2016 - 17:18 17:18

  olo

  barq
  Lid
  14/03/2016 - 16:32 16:32

  Inderdaad, met papapap. Een zilveren vingâhhoedje vol om d’r nek.

  “Je wilde toch vlokken?”

  Jokkebrok
  14/03/2016 - 23:26 23:26

  Ingewikkeld nieuwerwets gedoe. Wat is er nou mis met een goeie ouwe ‘pearl necklace’?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN