More

  RECENTE POSTS

  De Wereld Hosselt Door

  De Schaamteloze Rolodex der Zelfbevlekking, bij de gewone burger bekend als De Wereld Draait Door, heeft een stomp op de zelfgenoegzame bakkes gekregen van de Mediaterriër. Het Commissariaat voor de Media heeft BNN-VARA, terecht, onder verscherpt toezicht gesteld.

  Nadat de staatssecretaris stevig in de subsidies heeft gehakt, moeten omroepen ergens anders geld gaan hosselen om de abominabel, perverse salarisbedragen losgeld-sommen voor hun omhooggevallen reporters als Matthijs van Zelfingenomenkerk en consorten te kunnen voldoen. En dat blijkt nog helemaal niet zo eenvoudig.

  Ze gaan dus allerlei kunstgrepen uithalen om toch zoveel mogelijk extrageld uit de zakken van de nietsvermoedende burgers te kloppen. Zo zijn er mensen die het hardnekkige gerucht blijven verspreiden dat er op het Westergasterras dealers speciale DWDD coke aan het verkopen zijn. Er gaan ook geruchten dat er pinpassen van nietsvermoedende bejaarden geskimmed worden, maar hebben we die nog niet bevestigd kunnen krijgen. Ietsje minder kwalijk en wel duidelijk aantoonbaar, is dat uit onderzoek van NRC blijkt dat BNNVARA de regels vaker heeft overtreden, ook bij de verkoop van cd’s en dvd’s en tickets voor het festival De Wereld Draait Buiten. Deze werden al aangeboden voordat de mediawaakhond toestemming hiervoor had gegeven.

  Ja, kijk, BNNVARA: je zou natuurlijk ook kunnen bezuinigen op die belachelijke dwangsommen waarmee jullie sterspelers jullie gegijzeld houden. Want zeg nou zelf, met een beetje goede wil is er best wel iemand te vinden die: zichzelf belangrijker vindt dan iedereen, mensen niet laat uitpraten, geen kennis van zaken heeft en de interviewtechnieken beheerst van een amoebe voor minder geld dat dat dik over het halve miljoen dat die man met het ego van een zelfstandige planeet nu wegtrekt. Er zijn genoeg frisse gezichten met meer talent in hun pink dan deze gesjeesde AT5 hoofdredacteur. Ik weet vrij zeker dat ze het voor een stuk minder geld zouden doen ook nog. Hell, jullie hebben zelfs talent in jullie eigen stal met meer charme en een betere kop dan deze uitgekauwde lap draadjesvlees.

  Goed, nu staan jullie dus onder toezicht van de schoolmeester. Wat een blamage als bedrijf. Iedere keer moeten vragen of je alsjeblieft naar de wc mag, omdat er één jongetje is dat het voor de rest van de klas verpest met zijn grote muil. Je zal er maar werken.

  Media! Cultuur! Politiek! Media! Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij vinden wel weer dingen van dingen, Daarom komt u hier ook graag, natuurlijk!Kijk die Likes eens gaan dan!! Druk op dat duimpje op Reetbook. Iedereen zit elke avond te zeiken over DWDD op Twitter. daar kan u ook nog wel bij.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  15/03/2016 - 13:01 13:01

  BNNVARA moet wel, anders gaat Matthijs voor de poen naar Fox.

  Bismarck
  15/03/2016 - 14:54 14:54

  Goh, “Schijt schijt schijt hoerenzooi Tyfusaidshoerenschijtzooi” roepen op Twitter, gaat dat tegenwoordig door voor charmant?

  teringbibber
  Lid
  15/03/2016 - 16:07 16:07

  Ik bid echt op mijn blote knietjes elke avond naast mijn bedje dat deze hufter asap oprot naar een of andere commerciële kutzender.
  Wat heb ik een schurfthekel aan deze Lul-De-Presentator zeg! Idd zelfingenomen, maar dat dekt de lading nog niet eens. Een publieke Zelfpijper is een passender label! Ik kijk al jaren het programma niet meer en nog steeds krijg ik nadat ik per ongeluk 3 seconden zijn tronie in beeld heb alweer peristaltische contracties en ben ik een week ziek. Als deze ijdeltuitige egoïst dan eindelijk overstapt naar de commercie zal hij snel genoeg merken hoe belangrijk dat (journalisten-) team was dat achter hem stond… Kijk maar naar erteejel vier’s late night show om een indruk te krijgen van zijn toekomstige oppervlakkige team. O wat zal Hij dan snel van de buis verdwijnen. Kunnen die keihard werkende jonge journalisten bij DWDD dan eindelijk doorschuiven naar een fatsoenlijk salaris nu die Titanic gezonken is. Ik kan haast niet wachten.
  *veegt schuim van bek*

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN