More

  RECENTE POSTS

  De politie van Florida lolt er op los

  De politie in Florida is was opzoek naar de 30 jaar oude Sean Petrozzino om hem te ondervragen over zijn betrokkenheid bij een dubbele moord. Petrozzino is sinds vorige week (November 2014) bij zijn ouders ingetrokken na een scheiding van zijn vrouw wegens ernstige financiële problemen.

  Tot zo ver is het bericht niet heel bijzonder, maar de titel van het bericht: “Police Say Man With No Hands and No Legs Is Armed and On the Run” is des te opmerkelijker wanneer je weet dat Petrozzino zijn armen en benen is verloren na een bacteriële infectie. En nu is was hij dus “armed” en “on the run” wegens de moord op zijn ouders.

  We hebben het hier in de redactiebunker echt geprobeerd om ons voor te stellen HOE Petrozzino “armed” en “on the run” is, maar het lukt ons niet. We kunnen het niet. Het gaat ons voorstellingsvermogen te boven. Dus aan jullie de vraag. HOE is was Petrozinno “armed” en “on the run”. Echt, vertel het ons! (via behanger)

  Instant update: Aangepast, want bericht is van vorig jaar en Petrozinno heeft zich zelf inmiddels dood gereden in een file. Zonder armen en benen allemaal dus! Toch een prestatie!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Vamos
  05/09/2015 - 21:14 21:14

  A prosthetics expert told the Orlando Sentinel you don’t need a hand to shoot both your parents—just the will—as most guns can apparently be fired by the handless, “without special devices.”

  En nog kan ik mij daar niks bij voorstellen eigenlijk…

  Hangmat
  Lid
  06/09/2015 - 00:43 00:43

  hehehehe 🙂

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN