More

  RECENTE POSTS

  De Politie is er altijd, maar nu nog even niet

  Want de reorganisatie van de politie gaat drie jaar langer duren.. O RLY?!?! WIE HAD DAT NOU GEDACHT?! Ja, maar dus echt. En oh ja, het wordt twee keer zo duur: maar liefst 230 miljoen extra extra uw-belastingeypo’s. Maar dat is nog niet alles, want als klap op de vuurpijl GAAN ZE DE IT-INFRASTRUCTUUR VERBETEREN!! Noooooooh! Dat betekent dus nog een extra verdubbeling van de kosten. En daarnaast nóg drie jaar extra, wat dus ook weer een verdubbeling van de kosten met zich mee gaat brengen. Maar hoe kan dat nou? Want opa Ivo had nog zo gezegd: Problemen worden ‘voortvarend aangepakt’, de prestaties blijven ‘op peil’ en de ‘eerste vruchten’ worden geplukt. Hooguit moet dit jaar het ‘realisatiepad’ worden ‘geactualiseerd’.
  De politie beschermt de democratie, handhaaft de wet en is het gezag op straat. Maar dat is wel allemaal heel moeilijk enzo hoor. Want reorganiseren is natuurlijk geen feest. Zo moet naast de eerder genoemde it-infrastructuur, door middel van bijscholing namelijk ook nog de kennis en de kwaliteit van het werk van de recherche aangepakt worden. Enige probleem: Daar heeft niemand zin in.
  Waar anderen een stap terug doen, stappen politiemensen naar voren. Als dat nodig is met geweld, desnoods met gevaar voor eigen leven. De politie is er voor iedereen. Waakzaam en dienstbaar. Maar nu even niet, want eerst meer geld.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bijbalbij
  Gast
  02/07/2015 - 12:47 12:47

  Alleen knol blij om de politie te zien!

  Flepz0r
  Beheerder
  02/07/2015 - 13:07 13:07

  “Ze willen onder meer een loonsverhoging van 3,3 procent en een bonus voor de reorganisatie in het kader van de vorming van de Nationale Politie. ”

  Een bonus omdat die reorganisatie zo tof gaat?

  rattenkoorts
  02/07/2015 - 13:30 13:30

  Die bonus is voor de ellende die iedereen in z’n nek krijgt door die reorganisatie. Voor een redelijk karig loon je door een stel malloten met brandstof laten overgieten (Den Haag vannacht) je dagelijks verrot laten schelden (NL, overal) mag best iets gewaardeerd worden. Er is zat aan te merken op het politie apparaat, maar het is wel het enige waar je op terug kunt vallen…

  bijbalbij
  Gast
  Antwoord aan  rattenkoorts
  02/07/2015 - 13:50 13:50

  Hhaha nee je kan niet op ze rekenen. Reken er maar op dat als er stront aan de knikker is je beter zelf klaar kan staan. De politie is niet je vriend en dient niet jouw belang. Ze dienen de staat. Of je lief tegen ze doet of niet.

  Milo
  Antwoord aan  bijbalbij
  02/07/2015 - 15:19 15:19

  Ja man, want ACAB, jeweettog!

  Gast…

  Susan Heklicht
  02/07/2015 - 21:26 21:26

  Dus nu wordt ook de politie kapotgereorganiseerd. De politiemensen klagen dat zij hun werk niet meer kunnen doen. (Het lijkt de zorg wel.) Maar wie wordt hier nu beter van? Serieus, bedoel ik, want in die richting ligt de oplossing. Of op z’n minst de verklaring. En dan heb ik het natuurlijk niet over hardrijders en kruimeldiefjes.

  Bismarck
  02/07/2015 - 21:28 21:28

  Mag ik alvast het winnende onderschrift voor die VEO leveren: Bereden politie in actie.

  Mahmoud Ahmadinejad
  Mahmoud Ahmadinejad
  Lid
  03/07/2015 - 10:58 10:58

  Enneh Opa Ivo zei ook eens:
  “Hier en daar is ‘verstandig bijstellen’ of ‘herijken’ nodig…”

  ja tuurlijk je indekken…..Dat denkt dat paard trouwens ook

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN