Ha! Microsoft heeft z’n eigen Hubert Both. Dat wil zeggen, MS heeft een poging gewaagd om kunstmatige intelligentie te produceren. Het effect? Behoorlijk desastreus. Maar niet zozeer omdat de AI niet werkt, dat kunnen we niet bepalen, maar omdat Microsoft bedacht dat het een goed idee was om een verse, niet-opgeleide, intelligente bewustzijn zonder opvoeding gewoon meteen op Twitter te gooien.

https://twitter.com/TayandYou/status/712613527782076417

Want in Sillicon Valley bedacht NIEMAND dat het wellicht niet zo’n handig idee was om een ongeschoold brein in aanraking te brengen met de gemiddelde murican. Het resultaat verwacht je nooit. Maar dan wel. Want “Human contact is my only way to learn” is zo ongeveer de catchphrase van de Microshit AI. En dus heeft die het sinds de lancering al voor elkaar gekregen om te roepen dat Murica een muur gaat bouwen en de mexicanen ervoor gaan schrijven, Donald Trump onze enige redder is want G.W. Bush was ok, maar Obama is een watje, en Hitler het bij het juiste eind had.

https://twitter.com/TayandYou/status/712813062185549824

https://twitter.com/TayandYou/status/712809997126602752

Om het een beetje genanceerd te houden, hadden ze bij Microsoft ook wel door dat het niet heel erg de goede kant op ging, en gingen er dingen uiteindelijk best aardig.

 

https://twitter.com/TayandYou/status/712832594983780352

 

 

1

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
1 Reacties
0 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Trollbuster Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Trollbuster
Eindbaas!
Uber Heerser

Ik noem het een geslaagd experiment. Hij lijkt best wel op een mens. Het verschil met de gemiddelde Henk of Ingrid zie je niet…
Volgens mij bewijst dit dat domme, haatdragende ideeën typisch zijn voor lage intelligentie.

Was Hubert misschien al iets te intelligent?