More

  RECENTE POSTS

  De Grootste Gayclub Ter Wereld: Ashley Madison

  Goed, de titel is wat cru gesteld, maar na de mega-hack van de Ashley Madison servers zijn er nogal wat gebruiks- en gebruikersgegevens bekend geworden. En het komt eigenlijk hier op neer: “…Ashley Madison was a bunch of dudes talking to each other…”. De gebruiksdata is geanalyseerd door Annalee Newitz van Gizmodo en de uitkomst is redelijk schokkend te noemen: In de database staan ruim 32 miljoen geregistreerde mannen en ruim 5 miljoen geregistreerde vrouwen. Althans, dat wil Ashley Madison je doen laten geloven. Want het overgrote deel van de accounts zijn fake en worden in stand gehouden door het personeel van Ashley Madison. Zo was het ip-adres 127.0.0.1 het populairste ip-adres onder vrouwelijke accounts. In het totaal checkten slechts 1400 dames hun berichteninbox. In tegenstelling tot de 20 miljoen mannen die dat regelmatig deden. In het totaal hebben slechts 9000 “vrouwen” ooit gereageerd op een bericht in hun inbox. Mannen hebben ruim 6 miljoen keer gereageerd op berichten. De reden dat er 9000 “vrouwen” hebben gereageerd op berichten, terwijl slechts 1400 “vrouwen” ooit hun berichten hebben gecheckt kan te maken hebben met het feit dat er bulk gereageerd kan worden zonder ooit je mailbox te openen. Ik heb zomaar het vermoeden dat Ashley Madison de komende tijd nogal wat rechtszaken tegemoet kan zien, mits de gedupeerden nog geen zelfmoord hebben gepleegd.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Lid
  27/08/2015 - 10:44 10:44

  Whahaha! Kostelijk.. second love zal niet anders zijn, net als tinder. Kijk ook ( ceteris paribus) naar homo bars .. bij mannen draait alles om neuken terwijl de potten het liefst eindeloos praten..

  Mijn leedvermaak wordt niet minder op 🙂

  Illuminatus Magnus
  27/08/2015 - 11:00 11:00

  Dat zeg je nou wel zo onschuldig, Reet, maar kijk jij eens even wie er op 127.0.0.1 zit. Wat zie je dan? Jij bent het! Jij hebt al die vrouwelijke accounts aangemaakt.

  cspr
  Lid
  27/08/2015 - 11:05 11:05

  Goed, de titel is wat cru gesteld, maar na de mega-hack van de Retecool servers zijn er nogal wat gebruiks- en gebruikersgegevens bekend geworden. En het komt eigenlijk hier op neer: “… Retecool was a bunch of dudes talking to each other…”. De gebruiksdata is geanalyseerd door Annalee Newitz van Gizmodo en de uitkomst is redelijk schokkend te noemen: In de database staan ruim 32 miljoen geregistreerde mannen en ruim 5 miljoen geregistreerde vrouwen. Althans, dat wil Retecool je doen laten geloven. Want het overgrote deel van de accounts zijn fake en worden in stand gehouden door het personeel van Retecool. Zo was het ip-adres 127.0.0.1 het populairste ip-adres onder vrouwelijke accounts. In het totaal checkten slechts 14 dames hun berichteninbox. In tegenstelling tot de 14 miljoen mannen die dat regelmatig deden. In het totaal hebben slechts 9000 “vrouwen” ooit gereageerd op een bericht in hun inbox. Mannen hebben ruim 6 miljoen keer gereageerd op berichten. De reden dat er 9000 “vrouwen” hebben gereageerd op berichten, terwijl slechts 1400 “vrouwen” ooit hun berichten hebben gecheckt kan te maken hebben met het feit dat er bulk gereageerd kan worden zonder ooit je mailbox te openen. Ik heb zomaar het vermoeden dat Retecool de komende tijd weer eens naar de Ardennen vertrekt, mits de gedupeerden nog geen legale stappen hebben genomen..

  barq
  Lid
  Antwoord aan  cspr
  27/08/2015 - 11:42 11:42

  Om kort te gaan, het neuken begint voorlopig niet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN