More

  RECENTE POSTS

  De dag die je wist dat ging komen

  Echt, je verwacht het niet. De NPO heeft geld gekregen van de Stichting Nationaal Comité Inhuldiging om het Koningslied te promoten. Geld! Radio 2 heeft doekoe toegeschoven gekregen, maar ook De Wereld Draait Door is rijkelijk gecompenseerd om oorebola ten gehore te brengen.

  “…Er werd gekozen voor Radio 2 en DWDD omdat die met een dagbereik van ruim een miljoen kijkers een grote invloed hebben die vergelijkbaar is met de Top 2000…”

  Geld! Reclame dus! Op de publieke omroep buiten de Ster om! Voor een Kutproduct! De Wereld Draait Door hoeft niets anders te doen dan dat nummer te laten horen/zien. Dat kost productietechnisch niets extra’s dan een reguliere Matthijs van Nieuwkerk one-man-show. Maar toch hebben ze er geld voor gekregen. Er is ook betaald voor “programmakosten NPO Radio 2 en DWDD”. Wut what? Als je met 25 man productie en 10 camera’s op stap gaat om de boel te verslaan, kan ik me voorstellen dat er geld beschikbaar is. Maar programmakosten voor het laten horen van een stukje prulmuziek? Serieus, gasten?

  De bedragen die betaald zijn ter promotie van deze BAGGER, want dat is het, zijn niet bekend gemaakt “omdat het volgens de NPO en de VARA bedrijfsgevoelige informatie betreft”. Even, gasten, serieus? Het gaat hier om de publieke omroep. Die is van jou en van mij, niet van de Vara, niet van de NPO en al helemaal niet van Henk Hagoort.

  In het totaal heeft de inhuldiging dus bijna 2,5 miljoen euro gekost. De volledige overeenkomst staat hier (pdf-alert). Check vooral de totale onduidelijkheid omtrent betaalde bedragen die bewust gecreëerd lijkt te zijn. En nee, we knallen het koningslied niet hieronder in een jijbuis. Als je het zo graag wilt horen, dan zoek je het maar lekker zelf op. Sterkte.

  Instant update: Oeh, spannend, zowel Radio2 als De Wereld Draait Door ontkennen glashard geld gekregen te hebben voor het Koningslied.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  biermeester
  10/09/2015 - 10:50 10:50

  Koningslied via de jijbuis: https://www.youtube.com/watch?v=BJ2YY9iOEz0

  Der Webmeister
  Beheerder
  10/09/2015 - 11:38 11:38
  Hangmat
  Lid
  10/09/2015 - 12:11 12:11

  volgens mij kun je uit de bijgevoegde pdf niet concluderen dat er betaald is voor reclame.. maar goed, wie ben ik?

  Møhammed Said al Sahaf
  10/09/2015 - 14:41 14:41

  Ik zou ook glashard ontkennen als de NOS poep lult en ik echt niet betaald had gekregen.

  “De NOS meldde vanmorgen dat er betaald zou zijn om het Koningslied via DWDD en Radio 2 te promoten. De omroep baseerde zich op stukken waarvan delen zijn zwartgelakt. RTL Nieuws heeft een ongelakte versie gezien. Daarin staat achter de post ‘programmakosten Radio 2 en DWDD (NPO)’ geen bedrag, maar de tekst ‘om niet’. Dat betekent dat er niet betaald is. ”

  http://www.rtlnieuws.nl/boulevard/entertainment/kosten-koningslied

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN