More

  RECENTE POSTS

  De Dag Dat De Wereld Stil Stond

  Vergeet even die vluchtelingen-ellende in Zuidoost Europa want vandaag zijn er bigger issues: De HEMA heeft de prijs van het ontbijtje verdubbeld van 1 naar 2 euro. Ja, gaat u maar even zitten want dat hakt er wel effe in.

  Voor veel (vaak oudere) mensen die met hun blote handen dit land hebben helpen opbouwen na de oorlog betekent de prijsverhoging het einde van hun dagelijkse uitje, dus het wekt dan ook geen verwondering dat de PVV, het CDA, de SP en die dikke homo van 50PLUS letterlijk over elkaar heen buitelden om Kamervragen te stellen vandaag.

  HOE KAN DIT IN ONS LAND????! Twéé fucking euro voor een ontbijt, dat klinkt haast als de Sovjet Unie ten tijden van Breznjev. Echt, hoe durven ze. Die HEMA verdient gewoon een Molotov-cocktail door de etalage. Zo gaan we toch niet met elkaar om in dit land? En dat na alles wat die arme oudjes in de oorlog hebben meegemaakt… HOUDT HET DAN NOOIT OP?!?!?! Volgens Koen Wijn, professioneel ontbijttester, was het HEMA ontbijt al vrij smakeloos toen het nog 1 euro kostte, maar nu is het echt te smerig voor woorden.

  Jamaar Koen, het is toch hetzelfde ontbijt gebleven? Nee dat zien wij verkeerd volgens Koen, want “het gaat toch om de prijs/kwaliteit verhouding”. Voor de rangschikking in de Ontbijttest heeft de exorbitante bejaardenonvriendelijke prijsverhoging geen gevolgen. De HEMA staat nu alleen wat steviger op de laatste plek, beetje zoals Oranje in Poule A zeg maar. Voor al die vrekkige oudjes heeft Koen trouwens nog een gouden tip: “Voor 75 cent extra haal je nu een veel beter ontbijt bij La Place.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Xloph
  05/09/2015 - 12:02 12:02

  comment image

  cspr
  Lid
  05/09/2015 - 13:08 13:08

  Maar hoe laat gaat die HEMA open? Ik moet om 6:30 in de trein.

  E.R. Deoz
  05/09/2015 - 15:10 15:10

  Dat worden rellen bij de IKEA om de zitplaatsen voor het ontbijt. Denk aan Black Friday, maar dan met rollators.

  edit: de oplichters van de HEMA adverteren op hun side nog steeds met 1 eypo!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN