More

  RECENTE POSTS

  De Amerikaanse verziekingen volgens John Oliver

  Voor de reguliere lezertjes zal het geen verrassing zijn dat we hier de maandagochtend in de bunker beginnen met een kroes koffie, een froached egg, wat scharrelbacon en de uitzending van John Oliver van de zondagavond.

  Ook deze morgen is er een als iedere andere, met dat verschil dat de lijer of the free world met bapaoblaf in het ziekenhuis ligt, in een airtight voiture z’n security detail aansteekt met Covid en er inmiddels meer weldenkende mensen rekenen op compotetheorieen dan wappies over het hoe en wat van de Chipito z’n ziektebeeld.

  En dan hebben we het dus nog niet eens over de verkiezingen over een krappe maand, waarin echt iedereen en z’n matroesjka de boel probeert te verzieken. En hoe dat dan precies gebeurt, of gepoogd wordt althans, daar heeft onze John het over.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  09/10/2020 - 10:53 10:53

  Ik zit me zo af te vragen, hoe weet Trump dat deze verkiezingen de grootste fraude in de geschiedenis worden (groter dan de Loekashenko verkiezingsfraude dus!)? Ik kan maar 1 verklaring bedenken: Hij is er zelf mee bezig!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN