More

  RECENTE POSTS

  Dan ben je zo goed als dood

  Op de Haarlemse Basisschool de Piramide is vorig jaar een 6 jarig meisje door 5 medescholieren dusdanig seksueel mishandeld dat ze intern letsel heeft opgelopen. Voor de school reden om het meisje te herplaatsen, maar vervolgens weer terug te plaatsen in haar eigen klas, waardoor ze nu weer bij de dadertjes in de schoolbanken zit. Die haar vervolgens uitmaken voor hoer (6 jaar oud dus he…), want, zo zegt één van de moeders: “…Bij ons is maagdelijkheid heel speciaal. Als je die niet meer hebt, dan ben je zo goed als dood…” (google link en screenshot). De school heeft het “incident” verder geheim gehouden wegens de afkomst van de ouders van de kinderen (Een wens van de moeder van het meisje, die daar inmiddels anders over denkt. Ondanks angst voor reacties van haar eigen familie…). Inmiddels is er zo veel onrust ontstaan, dat de school nu toch maar een informatiebijeenkomst gaat houden. Echt… Wat?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  16 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  16 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Gast
  04/06/2014 - 08:24 08:24

  Serieus? 6 jaar en dan al dat soort walgelijk groepsgedrag? Waar komt dat uit voort?
  Dit gaat wel een enorm stuk verder dan doktertje spelen en daar moeten de ouders ook bij betrokken worden van de dadertjes. Voor de toekomst belooft dat anders weinig goeds.
  Er kwam even een ontbijtje retour toen ik met name de reactie van een van die moeders las. En nee, ik hoef niet te weten wat de etnische achtergrond is. Dat soort krankzinnige denkbeelden over maagdelijkheid en het zelf uitlokken (tussen de regels door te lezen) behoren werkelijk volkomen geëlimineerd te worden.

  barq
  Lid
  04/06/2014 - 09:34 09:34

  Daar hadden die #$%&@%#% hypocrieten toch hymenreconstructie voor uitgevonden?

  Trollbuster
  Lid
  04/06/2014 - 09:47 09:47

  Ik snap opzich wel dat iemand maagd wil blijven voor hun geloof… Ieders goed recht, maar breng je zieke geloofs/wereld beeld niet over op je kinderen.
  En wat betreft geloof, ik kan me niet voorstellen dat een slachtoffer van zoiets, door welke god (We hebben het over gelovige mensen, dus ik neem voor het gemak aan dat hij bestaat) dan ook, veroordeeld zou worden.

  Nu volledig rationeel:
  Die klasgenootjes kunnen misschien beter naar een inrichting, voor een heropvoeding wel te verstaan. Een echte opvoeding hebben ze niet gehad… En dader en slachtoffer zet je -zeker in dit geval- niet bij elkaar…

  Gekke mensen, allemaal

  Global, redactiehippie
  Lid
  04/06/2014 - 10:19 10:19

  Wat een impact op zo’n meisje. Zeker op die leeftijd. Noemt je moeder je ook nog gewoon een hoer en dat ze zo goed als dood is. Mag deze moeder uit de ouderlijke macht? Of gewoon zelf dood. Misselijkmakend kutwijf. Met je kutgeloof.

  Weirdoinventor
  Lid
  04/06/2014 - 10:48 10:48

  De “dood” uitspraak komt van “één van de moeders” (die overigens geen maagd meer is, HOER!), dus zeer waarschijnlijk niet de moeder van het meisje zelf (die dan weer wel bang was dat veel andere mensen er zo over zouden denken en dus het incident stil wilde houden).

  Wat mij verbaast is welke van de pot gerukte politieagent destijds die zaak in handen heeft gehad en heeft gezegd “o nee, als jij het stil wil houden dan doen we er verder niks mee natuurlijk, prima.” Wat de fak? Met groot vertoon uit de klas slepen die jongens, in een donkere kamer met een fel licht op hun bakkes ondervragen, doorgaan tot ze fysiek niet meer kunnen huilen en dan laten heropvoeden door een anonieme Waalse familie woonachtig in Oostenrijk.

  Oké, misschien een iets legalere optie dan dat, maar er had toch wel even serieus benadrukt mogen worden wie hier nou precies iets fout gedaan had en hoe fout precies. En het liefst eigenlijk nog via de ouders, blijf die maar heet in de nek hijgen tot die kinderen het snappen.

  Nu is het eigenlijk al te laat, nu is de boodschap “het is eigenlijk gewoon acceptabel maar je kan er wel later alsnog wat gezeik mee krijgen, als je pech hebt”.

  E.R. Deoz
  04/06/2014 - 11:46 11:46

  Was Jeugdzorg hier nog bij betrokken? Staat niet in het artikel, dat nu uiteraard achter een paywall zit.

  Geen ouder die het kind nog naar de Piramde stuurt, de scholen zullen binnenkort wel de Regenboog of zoiets heten. Binnenkort OBS de Bunker als eerste filiaal van de RC Onderwijsgroep?

  Roel Zwaar
  Gast
  04/06/2014 - 12:31 12:31

  In Ierland werden dat soort kinderen naar een klooster gestuurd en na enkele jaren was het probleem gewoon over.

  /crosstopic

  Ome Mc
  Lid
  04/06/2014 - 13:34 13:34

  @weirdo; Volgens mij kun je kinderen onder de 12 niet berechten, dus wat had een agent moeten doen dan?

  Ik vind vooral de school in deze heel veel blaam treffen. Wie zet zo’n kind nou nog terug in dezelfde klas? Laat de verantwoordelijken maar op persoonlijke titel opdraaien voor de extra jaren behandeling die dat kind straks nodig gaat hebben om hier overheen te komen.

  Ome Mc
  Lid
  04/06/2014 - 13:46 13:46

  Als ze zichzelf voor die tijd niet van kant heeft gemaakt, that is…

  behanger
  Beheerder
  04/06/2014 - 13:56 13:56

  Terugplaatsen in die klas? Welke verdorven ziel zat daar achter?

  En de ouders van die jongens moeten in TBS.

  Weirdoinventor
  Lid
  04/06/2014 - 18:46 18:46

  @Mc: O ja, dat is waar ook.

  Misschien is dat maar beter ook. Ik heb nog eens een keer diep adem gehaald, het zal toch wel een kleeeeeeein beetje de opvoeding zijn inderdaad, dat mag ik jongens van die leeftijd nog niet heel hard zelf aanrekenen.

  Als je een jaar of twaalf bent mag je stoppen met gek genoeg zijn om mensen te offeren aan fictieve figuren:
  http://hollywoodlife.com/2014/06/03/slender-man-stabbings-12-year-olds-morgan-geyser-anissa-weier/

  Maar zes? Dat is inderdaad wel erg jong.

  Roel Zwaar
  Gast
  04/06/2014 - 20:42 20:42

  @Global; “Kutgeloof”…zelden een toepasselijker woord gevonden voor het probleem.

  TypTyphus
  04/06/2014 - 23:30 23:30

  Wat een domme mensen toch weer.

  weten ze nu nog steeds niet het verschil tussen een hoer en een slet?

  Sjofels de Pofels
  05/06/2014 - 09:55 09:55

  Super vreselijk allemaal, maar jezus christus wat is er met RC aan de hand, proberen jullie edet even aan de populistische kant in te halen met topics zoals deze, die anwb post van laatst, gehaktmolen gore tussen de reetvddag en niet te vergeten juridisch waar vooral de pvda het moest ontgelden zoals ik begreep, ga dan écht achter de eindbazen aan zoals Opstelten en Teeven zet daar je tanden in.. Jullie hadden m beet met die breinkrakers en “maar is het kunst”, maar t loopt nu als dunne stront weer tussen de vingers door.

  Goede dingen zat: https://www.youtube.com/watch?v=7MluikyEQF4
  bijvoorbeeld..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN