More

  RECENTE POSTS

  Damage control met Thierry Baudet in de slapende pers…

  Wij op de Retecool weten al een tijdje dat Thierry Baudet gek is op vrouwen (verkrachten), maar de media komt nu pas achter de ‘nee = nee‘ bij Baudet alleen over referenda gaat.

  En dus gaat Thierry nu downplayen. Haha, ik schreef playen. Maar check dit:

  Hier zegt hij dus dat het om een zinnetje uit een roman gaat. Dat is aantoonbare bullshit, hij schrijft in een opiniestuk op TPO letterlijk:

  De realiteit is dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig “respect” behandeld willen worden door hun sexpartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden.

  Nou kan het zijn dat vrouwen dat willen. En dat is prima. Wat er tussen jou en je sekspartner gebeurt is je eigen zaak. Als je daar gewoon afspraken over maakt, alleen dat is nou net niet wat die bandenplakker daar schrijft en eerder ook op TV liep te verkondigen.

  Wat echter nog veel verbazender is, is dat Nederland hier NU PAS achterkomt! HOE DAN?! Straks komt de NOS nog een krappe week na de verkiezingen met een item over het klimaatverandering, de politiek en het gebrek van dat onderwerp in de..

  Laat maar. Is er nog ruimte in de wasmand?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  22/03/2017 - 13:17 13:17

  Als ik volgende week ga stemmen is dat in ieder geval niet op Joris Baudet!

  zymu
  zymu
  22/03/2017 - 14:02 14:02

  De website Joop heeft hem goed geholpen de beschuldiging op deze manier in het belachelijke te trekken door hem inderdaad te beschuldigen op basis van een citaat uit zijn roman : “Vraag het ook maar eens aan een verkrachter. Even los van al het tegengestribbel en uiterlijk verzet: vrouwen reageren ontzettend op zulke nietsontziende mannelijkheid. In veel gevallen komen ze ook gewoon klaar (..)”

  Bismarck
  22/03/2017 - 23:42 23:42

  Weet je Thierry, de realiteit is dat het volk niet alleen maar met omzichtig “respect” behandeld wil worden door zijn regering; dat het helemaal niet wil dat je zijn ‘nee’, zijn weerstand respecteert: de realiteit is dat het volk overrompeld, overheerst, ja: overheid wil worden.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Bismarck
  23/03/2017 - 06:53 06:53

  Dat zou wel veel verklaren.

  Niels
  Niels
  Gast
  23/03/2017 - 10:13 10:13

  Welke kleuter heeft dit stukje geschreven?

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  23/03/2017 - 21:02 21:02

  Bespeur ik nou een lichte hakkeling in het optreden van ons aller pianotapijt?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN