More

  RECENTE POSTS

  Chernobyl 33 Years Later

  Chernobyl is momenteel hot en niet alleen vanwege de nog immer heersende straling in het gebied rondom de ontplofte kerncentrale.

  Door de onwaarschijnlijk hard heersende HBO-serie Chernobyl lijkt het veel mensen opeens een enorm goed idee om naar het rampgebied af te reizen en daar selfies te schieten, al dan niet in weinig beschermende kleding. Of dat een goed plan is laat ik aan jullie over, maar mij zie je daar voorlopig toch niet voor m’n plezier naartoe afreizen, ondanks dat het stralingsniveau mee lijkt te vallen.

  Dat neemt niet weg dat het wel extreem interessant is om toch eens rond te kijken bij zowel de Vladimir Ilyich Lenin Nuclear Power Plant (zoals de kerncentrale officieel heet) en de vlakbij gelegen stad Pripyat. En daar komt Neil van Abandoned Explorer om de hoek kijken. Neil heeft als hobby het bezoeken van verlaten plekken en gebouwen en is begin dit jaar afgereisd naar Chernobyl. Van dat bezoek aan Chernobyl en Pripyat heeft hij een serie gemaakt die hij in zes youtube-afleveringen op de Internets heeft gerost. De langste aflevering duurt ruim drie kwartier, maar aangezien wij de aandachtsspanne van een garnaal hebben duren de overige afleveringen gelukkig aanzienlijk korter (ongeveer een kwartier per aflevering). De eerste aflevering kun je hieronder zien, de overige afleveringen zijn op het youtubekanaal van Neil te vinden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  17/06/2019 - 12:07 12:07

  Lood in je broekje

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/06/2019 - 13:24 13:24

  He… Reet had ook de Chernobyl suggestie gezien na afloop van de Ass Slapping video.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  17/06/2019 - 13:44 13:44

  Chernobyl is een van de beste argumenten om NIET met kernenergie op basis van Uranium splijting door te gaan. Prima plan dus om daar vooral docu’s over te blijven maken.

  Overigens is het grootste probleem het opslaan van het afval. Dat is een probleem van duizenden jaren en per dus definitie ongeschikt om op te laten lossen door politici met die nooit verder dan 8 jaar vooruit kijken (OK… 50 jaar in geval van een dictator). Maar daar ging dit topic niet over…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN