More

  RECENTE POSTS

  Buzzwordbingo Binnenkort Belast

  Het is verkiezingstijd in Denemarken en omdat de partijen daar net zo wanhopig zijn als hier in de strijd om de willekeur van de kiezer, zijn ze nogal van de verkiezingsproefballonnetjes. Daarvoor was vandaag aan de beurt de Dansk Folkeparti, oftewel de Deense Volkspartij. Deze partij gelooft niet in een multiculturele samenleving, wil niet-westerse immigratie terugdringen, is tegen de islamisering van Denemarken en wil dat immigranten cultureel geassimileerd worden. Verder zijn ze trots op Denemarken en het Deense koningshuis. Tevens is de Deense Evangelische Lutherse Kerk de “kerk van het Deense Volk”, en moet de regering deze kerk actief steunen. En natuurlijk zijn ze tegen de EU. Voor de mensen die nu kans zien op een multiculturele samenwerking tussen twee partijen uit verschillende landen die toch op het eerste gezicht letterlijk alles gemeen hebben… Geert wilde wel, maar daar doen ze niet aan mee.

  Enfin, het proefballonnetje is dus dat als je in reclames Engelse woorden gebruikt, je niet de Deense cultuur ondersteunt. Dan moet je daar dus maar belasting over betalen, aldus Alex Ahrendtsen, die geïrriteerd is door het feit dat Denen onder elkaar Engels gebruiken. En Alex is een man die staat voor wat hij zegt. Dat bewijst de DF slogan: “Du ved, hvad vi står for” (u weet waar wij voor staan). Mocht u dat wel eens iets beter willen weten dan staat het partijprogramma geheel en uitsluitend in het Deens online. Of u kunt op 3 juni van 14:00 tot 17:00 in Holstebro komen kijken naar de Dansk Folkeparti’s Roadshow.
  (een bijdrage vam Ome Mc)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  xaderp.
  Redacteur
  05/06/2015 - 12:03 12:03

  Dat is überhaupt “a bridge too far” voor our man Wilders.

  Bismarck
  05/06/2015 - 12:06 12:06

  Vreemdelingen en buitenlandse woorden zijn misschien niet oké, maar uit 0:48, 1:16 en 1:32 maak ik op dat kleine hondjes wel oké zijn (of stemmen opleveren).

  E.R. Deoz
  05/06/2015 - 12:16 12:16

  Zijn ze ook tegen geld uit het buitenland of is dat wel weer in orde, zoals bij de PVV?

  rubbw, professionele onruststokert
  07/06/2015 - 23:03 23:03

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN