More

  RECENTE POSTS

  U hebt het recht om niet te zwijgen

  Ik wil niet op 1 hoop geveegd worden met radicalen. Wil geen ontploffende discussies meer die eindigen in welles of nietes. Omdat mijn mening niet de jouwe is, kun je dat niet elke keer afdoen met “Jan je wordt geïndoctrineerd door de media”. Als jullie dat echt denken, dan is DENK jullie partij. Zie hun filmpje.

  Ook ik lees en kijk online. Ik weet niet wat mij het meeste verbaast momenteel. De gruwelijkheden in de vorm van aanslagen of de kop in het zand berichten die daarna loskomen. Dit is het werk van monsters, niet van de Islam.

  Ik zie het anders: het is het werk van Islamitische monsters. Dat mag ik niet vinden. Want dan scheer ik alle moslims over 1 kam. Toch kan niemand me gerust stellen. Een complot van de westerse wereld om de Islam in discrediet te brengen en oorlog in stand te houden zegt u? Complottheorieën mogen dan wel?

  Laat ik de “kerk” in het midden houden. Religie is oorlog. Heeft niks met liefde te maken in bijna alle gevallen. Beschaving is iets wat per cultuur verschilt. Het afhakken en afsnijden van lichaamsdelen heeft blijkbaar duizenden jaren evolutie des verstands overleefd.

  Nee dat gebeurt niet hier. Nog niet. Kijk ik films van Imams uit Koeweit etc.. dan sta ik paf. Blanke seksslavinnen mogen prima, moet je er wel eerst de hand op weten te leggen. In de ogen van de Islam DAARGINDS zijn wij slechts Untermenschen. Wie het tegendeel kan bewijzen nodig ik van harte uit.

  In de ogen van de Islam hier weet ik niet wat wij zijn. Ik ken moslims met wie het gezellig kletsen is. Die zullen beweren dat wat er aan haat gepredikt wordt, niet hun Islam is.

  Ik zou graag de vraag aan deze moslims willen stellen hoe zij tegenover homofiele medemensen staan. En als het antwoord is dat ze die mensen net zo lief hebben als elk ander mens, of ze dan bereid zijn om in de moskee op te staan en te zeggen: “Ik vind dat homofiele mensen net zo goed zijn als ieder ander mens”.

  Want pas dan ben je in mijn ogen een goede moslim. Je hoeft je niet te verontschuldigen bij me, voor wat doorgedraaide geloofsgenoten allemaal kapot maken. Maar als ik je zou vragen om het in je eigen groep op te nemen voor homofielen en openlijk uit te spreken dat elk leven wat in Orlando verloren is gegaan, een zonde is tegen de menselijkheid en je zou dit niet kunnen omdat je daarna “uit de groep” ligt..

  ..dan zijn we er. Dan ben ik klaar met jou en je geloof. Net als met alle andere geloven waar respect slechts eenrichtingsverkeer is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  15/06/2016 - 17:22 17:22

  Probleem blijft dat je met een dergelijke instelling al heel snel een PVV stempel opgedrukt krijgt. Populistisch rechts is momenteel de enige die zich hard opstelt tegen de islam dus daar zal je dan wel bij horen…
  Als weldenkend genuanceerd mens wil je je liever niet in die hoek laten drukken en dus hou je je mond maar. En als iedereen dat doet komt er nooit een goed tegengeluid.
  Partijen als Groen Links en D66 zouden zich veel anti-religieuzer op moeten stellen. OK, dat kost misschien wat stemmen, maar het levert er waarschijnlijk nog veel meer op.

  MadDieu, drukt zijn snor
  15/06/2016 - 18:03 18:03

  In ons land wonen mensen, die vinden dat zij en alle anderen schuldig geboren zijn en daar hun hele leven bewust naar moeten leven. Pas als ze allang dood, vergaan en vergeten zijn, komt de laatste dag en weten ze of ze genoeg boete gedaan hebben.
  In tegenstelling tot het katholieke zuiden kunnen zij niet gaan biechten. Het maken van fouten slepen zij hun hele leven mee.
  De kop in het zand steken en houden, zo vermijd je zonden. Er is geen mogelijkheid om van je misstappen te leren.
  Hoeveel kabinetsleden, omroepbobo’s en voorzitters kent ons land, die aan de VU in Amsterdam hebben gestudeerd? Een kliek die van huis uit bang is om anderen te knechten, maar wel dominant en arrogant genoeg om iedereen de wet voor te schrijven.

  Klagen en zielig doen, gediscrimineerd voelen, dat is een self fullfilling prophecy. En deze prophecy vindt hier een rijke voedingsbodem.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN