More

  RECENTE POSTS

  Brekend: Thierry Baudet wil geen premier worden

  Daarnaast heeft Baudet laten weten dat hij voorlopig ook niet van plan is naar de maan te gaan, tevens ziet hij er van af om Shell over te nemen. En ook zijn voornemen om een tweede Eiffeltoren de Baudettoren, in het Amsterdamse te bouwen.

  Het heeft Thierry Baudet namelijk behaagd om Pieter Omtzigt naar voren te schuiven al aanstaande Minister President van Nederland. De logica achter het systeem waarmee hij Omtzigt in het torentje wil krijgen ontgaat ons helaas volledig:

  Als u op het CDA stemt krijgt u Buma als premier. Als u Omtzigt als premier wilt, moet u op ons stemmen

  En niet alleen ons, ook Pieter Omtzigt ontgaat het ook volledig, maar is wel blij met de aanbeveling:

  Thierry Baudet ziet het overigens helemaal zitten met Omtzigt en verwacht zelf overigens vijf tot zeven zetels binnen te slepen op 15 Maart.

  Het is iemand die een nieuwe half buitenparlementair half minderheidskabinet zou kunnen leiden. Waarbij Forum voor Democratie een rol kan spelen, CDA, misschien met gedoogdsteun van de PVV. En dan kunnen we een aantal noodzakelijke veranderingen realiseren

  Right…

  Mocht je ook iets weten waar Thierry Baudet de komende tijd van af ziet? Laat het dan even achter in de reacties.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  Lid
  04/03/2017 - 15:27 15:27

  En als we het dan toch over uit de bocht vliegende politici hebben: Buma wil dat kinderen op school staand het volkslied gaan zingen. Ook moet majesteitsschennis nog strafbaarder worden, want, zo zegt Buma: “Het hoogste wat wij in Nederland hebben, is de waarde van ons koningshuis. Dat beledig je niet, want dan beledig je ons allemaal.”

  Vergeet persvrijheid, meningsuiting, artikel 1 van de grondwet, de kenniseconomie, fietsen, zwemmen, belabberd Engels spreken en zelfs normen en waarden en één koekje bij de thee: het hoogste wat wij in Nederland hebben is de waarde van koning Pintenman. Sorry Alex, maar zoveel beter dan mezelf vind ik jou nou ook weer niet.

  Ik probeer me voor de gein voor te stellen wat de reacties op het CDA zouden zijn als zijn voorstellen niet over iemand anders’ kinderen gingen, maar over de CDA stemmers zelf. Dat je als boer ‘s ochtends om 6 uur met je personeel in de stal verzameld, staand het Wilhelmus zingt en pas om kwart over 6 de trekker op mag. Of dat iedereen nog niet in legerdienst is geweest, wegens te jong, afgekeurd of vrouw, lekker een halfjaar (natuurlijk niet naar eigen keuze) baan, huis en gezin in de steek moet laten om in de modder te gaan liggen en de staat bakken met geld te kosten.

  Misschien is Baudet dan toch nog wel een optie.

  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  Antwoord aan  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  04/03/2017 - 15:29 15:29

  Alleen dus een beetje jammer dat je dan toch een CDA’er als premier krijgt…

  Bismarck
  Antwoord aan  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  06/03/2017 - 14:15 14:15

  Buma gaat gewoon helemaal SGP. Hij heeft namelijk gezien dat die best lekker in de peilingwijzer gingen.

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  04/03/2017 - 22:04 22:04

  Reet en Terra, de enige auteurs die iets toevoegen. Flikker de rest er gewoon uit Reet. Ok, Jake mag ook blijven.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN