More

  RECENTE POSTS

  BREKEND! Kerk van het Vliegend Spaghettimonster IS OPGERICHT!

  Sedert gisteren op de Kamer van Koophandelside, nu op je Retecool, de Nederlandse Kerk van het Vliegend Spaghettimonster is een feit. Waar op 13 januari 2016 de gronden van bezwaar verzonden zijn naar de Kamer van Koophandel kiezen deze blijkens het online register nu, minder dan 14 dagen later, gehaktballen voor hun geld. Je moet je even op het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mensch beroepen maar dan heb je ook wat. Namelijk een fucking kerk.

  Het is de vraag wat voorzitter van de kerk, Dirk Jan, nu voor besluit gaat krijgen van de Gemeente Emmen die voornemens waren om zijn aanvraag voor een ID kaart met vergiet op z’n giegeltje af te wijzen omdat er een humorloze mud stront bij het Ministerie van Plaksterk zit die meent dat het geen religie is. WAT IS DIT DAN. PLATKOP. RELIGIE IN JE VERGIETJE! Om dit heugelijke feit te vieren gaat de vrimibo-nieuwjaarsborrel van aanstaande vrijdag in Nijmegen natuurlijk nog veel vetter worden, maar er wordt nu achter de schermen keihard gewerkt aan een plan om de Jaarbeurs af te huren voor 1 groot megapiratenfestival!

  Ben je nog geen lid van de kerk? BRANDEN IN DE HEL ZUL.. Oh wacht, nee, daar deden we niet aan, sorry, reflex. Dat aanmelden kan dusgewoon HIERRRRRR

  Shout out naar Arjen Lubach, Erik de Vlieger, Karin Spaink en de Georgina Verbaan en de ruim 3000 leden van de jongste en moddervetste kerk van Nederland, DE SHIT IS AAN! Jullie hebben dit mogelijk gemaakt! Draag dat vergiet met pride! De hashtag du jour is dan ook #vergietpride.

  Ja, dat is leuk he, zo’n juridische procedure winnend afsluiten? Nou, dat vinden wij ook. Retecool schreef zo bijvoorbeeld Cition al aan stukken, sowieso zijn legale stappen onze middle name. En wij zijn dus bunkerhard supporters van de Kerk van het Vliegend Spaghettimonster. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Lid
  27/01/2016 - 10:57 10:57

  haha! lid worden? nee dank u * I don’t care to belong to any club that will have me as a member*

  Jake
  Lid
  Antwoord aan  Hangmat
  27/01/2016 - 13:21 13:21

  Dat treft, want daar was ook geen sprake van, zure plant

  Hangmat
  Lid
  Antwoord aan  Jake
  27/01/2016 - 14:02 14:02

  Haha! Sorry!

  Hoofdmeester
  27/01/2016 - 12:34 12:34

  Je suis vergiet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN