Nog een weekje en dan stort Yvon Jaspers op zondagavond zich weer op de agrarische wereld, met tien nieuwe boeren. Dit jaar een heel bijzondere reeks, want het tiental boeren oogt zeer divers, maar heeft één grote overeenkomt: ze zijn wanhopig op zoek naar Pokemons.

Yvon licht toe: “Na 140 seizoenen Boer Zoekt Vrouw werd het voor ons steeds moeilijker om nog een vrijgezelle boer te vinden. Het was dus stoppen of de succesformule radicaal veranderen. Zo kwamen we op de Pokemons uit, want op het platteland zijn die uiterst schaars. In de grote stad kom je letterlijk op elke straathoek een Pokemon tegen, maar in het buitengebied van Boxtel, waar ik woon, kun je nog uren rondlopen zonder een Pokemon of Pokestop tegen te komen. Zo blijven boeren achterlijk vergeleken met de rest van Nederland.

In deze Boer Zoekt Pokemon hebben we tien heel verschillende boeren geselecteerd, ja allemaal mannen, die zich aan de kijker voorstellen, en zullen vertellen hoe ze Pokomon Go beleven in de Provincie. Mensen kunnen dan een ouderwetsche brief schrijven aan hun favoriete boer. Gedurende de dan volgende afleveringen selecteren de boeren eerst tien brieven per boer. Vervolgens krijgen ze een korte tijd een incense, die Pokemons moet aantrekken. De 5 boeren die de minste Pokemons vallen af, de andere vijf gaan door. Met die vijf gaan we vervolgens een dag op stap naar een Pokestop waar we een Lure Module plaatsen. Dan vallen er weer twee af. De resterende drie boeren vertrekken vervolgens een lang weekend naar Noordwijk, de Pokemon Hoofdstad van Nederland en mogen dan helemaal los. Die aflevering zenden we trouwens pas na 22 uur uit, want wat daar gebeurt met Pokemons is niet bepaald geschikt voor kinderogen. Ik weet niet eens of ik zelf durf te kijken! (NSFW) “

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties