More

  RECENTE POSTS

  Fotofuck een beroep op de elektrische fiets

  Stel, je hebt panne. Kan gebeuren. Ja, het zuigt, maar toch! Dan bel je dus als braaf ANWB-lid de ANWB. En stel, je bent dat niet, dan rippen ze je even voor 220 eypo en komen ze je alsnog helpen.

  En tegenwoordig doen ze dat met de pinnacle van moderne techniek, het hoogtepunt der hoogtepunt van vervoersmiddelen: de elektrische fiets. Elektrische fietsen heersen namelijk. Dus kunnen we het er met z’n allen over eens zijn dat auto-gebaseerde beroepen het geweldigste idee is sinds gesneden brood. En daarom, en natuurlijk omdat het vandaag wereldfotodag is (en verder gewoon omdat het kan en het toevallig ook nog eens vrijdag is): FOTOFUCK VRIJDAG! Vuur de fotowinkel af op de elektrische fiets, en laat ons zien welke beroepen er nog meer uitermate geschikt zijn voor de elektrische fiets. Ambulance? Gewoon een lekkere zuster (M/V, ook parttime) op de elektrische fiets. 14 EHBO dozen in de aanhanger en ruimte voor een te vervoeren passagier in de bakfietsbak. Brandweer? Er kunnen vast wel een paar emmers met water in zo’n bakfietsbak. Nouja, het idee is wel duidelijk, dus verras ons! Om het een beetje makkelijk te maken hebben we hierrrrr een basisplaatje uitgezocht, maar joh – als je nou creatiever bent – go your gang (maar dan wel een beetje verantwoord, duurzaam en groen, he?). Fotofucken maar!

  Foto’s kunnen tegenwoordig blijkbaar weer geupload worden in de comments, dus het gebruikelijke stukje uitleg over een externe imagehost is in deze niet nodig.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  19/08/2016 - 21:49 21:49

  comment image

  Jokkebrok
  19/08/2016 - 23:53 23:53

  comment image

  Chloorhexidine
  24/08/2016 - 18:53 18:53

  Hoe doe ik dan een foto uploaden?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN